HDP VE DBP'LİLERDEN İRAN'DAKİ CEZAEVLERİNDE KALANLAR İÇİN İMZA KAMPANYASI

ADIYAMAN’da, HDP ve DBP üyeleri İran cezaevlerindeki siyasi tutuklulara destek amacıyla imza kampanyası başlattı. Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan HDP ve DBP binası önünde toplanan grup, İran cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü olarak...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:54
HDP VE DBP'LİLERDEN İRAN'DAKİ CEZAEVLERİNDE KALANLAR İÇİN İMZA KAMPANYASI






ADIYAMAN’da, HDP ve DBP üyeleri İran cezaevlerindeki siyasi tutuklulara destek amacıyla imza kampanyası başlattı.
Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan HDP ve DBP binası önünde toplanan grup, İran cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü olarak kalan Kürt siyasetçilere destek için imza kampanyası başlattı. Grup adına konuşan HDP İl Eş Başkan Mehmet Ali Alataş, "Urumiye'de 10 kişiyle başlayan direniş giderek diğer İran zindanlarına yayılmış sayı bugün 45'i bulmuştur. Açlık grevinde tutsakların durumu her geçen gün daha da ağırlaşmaktadır. Buradan İran'ı cezaevlerindeki vahşet ve idamları durdurmaları konusunda uyarıyoruz" dedi.
Grup yapılan açıklamanın ardından parti binası önüne kurulan stantta başlatılan kampanyaya imza atarak destek oldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.