İşten çıkartıldı, tüfekle havaya ateş edince polisi alarma geçirdi

KARAMAN'da bir hafta önce işten çıkarılan 46 yaşındaki Kerim G., boş bir arazide havaya rastgele pompalı tüfekle ateş açtı. Çelik yelek giyip olay yerine gelen polis, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu Kerim G.'yi ikna edip, silahı...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:55
İşten çıkartıldı, tüfekle havaya ateş edince polisi alarma geçirdi






KARAMAN'da bir hafta önce işten çıkarılan 46 yaşındaki Kerim G., boş bir arazide havaya rastgele pompalı tüfekle ateş açtı. Çelik yelek giyip olay yerine gelen polis, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu Kerim G.'yi ikna edip, silahı bırakmasını sağladı. 
Olay, dün saat 22.30'da Elma Şehir Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide meydana geldi. Kerim G., iddiaya göre çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir bisküvi fabrikasından yaklaşık 1 hafta önce çıkartıldı. İşten çıkartılmayı hazmedemeyen Kerim G. de otomobiliyle geldiği boş bir arazide pompalı tüfeğiyle havaya rastgele ateş açmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler polisi haber verdi. Olay yerine gelen polis de, çelik yelek giyip, ellerindeki uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, bir taraftan da Kerim G.'yi silahı bırakıp teslim olması için ikna etmeye çalıştı. İkna olmayınca fabrika yöneticileri çağrıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu ikna olan Kerim G., silahı bırakıp teslim oldu. Ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kerim G., yapılan sağlık kontrolünün ardından ifade vermek için polis merkezine götürüldü. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.