İyi Parti'den Anıtkabir ve Hacı Bayram ziyareti

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, yeni kurduğu partinin Genel İdare Kurulu üyeleriyle Anıtkabir'i ve Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret etti.

26 Ekim 2017 Perşembe 14:30
İyi Parti'den Anıtkabir ve Hacı Bayram ziyareti






ANKARA (AA) - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni kurduğu partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle Anıtkabir'i ve Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Anıtkabir'e gelen Akşener, Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Parti yönetimi, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir özel defterini imzalayan Akşener, şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, bugün kuruluşunu tamamladığımız İyi Parti Kurucu Genel Başkanı olarak, Kurucu Genel İdare Kurulu üyelerimizle birlikte huzurunuzdayız. İyi bir Türkiye’yi gerçekleştirmek için yola çıktık. Zaman göstermektedir ki ne zaman çizdiğiniz yoldan çıkıldı ise mutlaka ülke olarak acı bedeller ödemekteyiz. Siz, bir ömrü Türk Milleti’ne adadınız ve her şeyinizi milletimize bırakarak aramızdan ayrıldınız. Sizin bu fedakarlığınızı örnek alarak çalışacağız ve başaracağız. Size söz veriyoruz. Allah bizi utandırmasın. Ruhunuz şad olsun."

Akşener ve beraberindekiler, daha sonra Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının "Ne dua ettiniz?" sorusuna Akşener, "Allah yolumuzu açık etsin, bizi utandırmasın, rızasından ayırmasın, vicdanlarımızdan ayırmasın diye dua ettim. Allah, inşallah eşit rekabet şansını bizlere nasip etsin." karşılığını verdi.

"Ayakkabılar eskiyecek"

"Bundan sonraki işiniz ne olacak?" sorusu üzerine Akşener, önce başkanlık divanını seçeceklerini, sonra da bir toplantı gerçekleştireceklerini bildirdi.

"Partisinin logo ve ambleminin tartışılmasına" ilişkin bir soruya ise Akşener, "İlgiye bağlıyorum. Yok farz edemiyor kimse. Asıl mesele bu." yanıtı verdi.

İyi Parti'nin dikkate alındığını belirten Akşener, bütün Anadolu'yu gezeceğini vurgulayarak, "Sandalyeler yerine ayakkabılar eskiyecek." dedi.

Başkanlık Divanı üyeleri belirlendi

Öte yandan, Partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir otelde toplantı yapan Akşener, belirlediği 12 kişilik başkanlık divanı üyelerini açıkladı.

Divan üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Ahmet Ersagun Yücel, Ayfer Yılmaz, Aytun Çıray, Dursun Müsavat Dervişoğlu, Durmuş Yılmaz, Hayrettin Nuhoğlu, Koray Aydın, Mustafa Erdem, Şenol Bal, Şule Ünlü Doğan, Ümit Özdağ ve Vedat Taylan Yıldız."

Muhabir: Mehmet Tosun

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.