Kalkınma Bakanı Yılmaz: At Sahibine Göre Kişner

KALKINMA Bakanı Cevdet Yılmaz, geçmişteki hükümetler döneminde ülkede hizmet yapılmadığını öne sürdü. AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetleri hatırlatan Yılmaz, "Demek ki at sahibine göre kişniyor" dedi. Kalkınma...

08 Kasım 2014 Cumartesi 17:25
Kalkınma Bakanı Yılmaz: At Sahibine Göre Kişner






KALKINMA Bakanı Cevdet Yılmaz, geçmişteki hükümetler döneminde ülkede hizmet yapılmadığını öne sürdü. AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetleri hatırlatan Yılmaz, "Demek ki at sahibine göre kişniyor" dedi.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Danışma Meclisi toplantısında katılmak üzere Artvin'den helikopterle Ardahan'a geldi. Bakan Yılmaz'ı Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Köksoy, kamu kurum müdürleri, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı. Bakan Cevdet Yılmaz, daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Ak Parti Danışma Meclisi toplantısına katıldı. AK Parti'nin Türkiye'nin değişimine liderlik yaptığını söyleyen Cevdet Yılmaz, güçlü bir cumhurbaşkanı ve hükümet ile yola devam ettiklerini belirtti. Son 1.5 yılda Türkiye'yi karıştırmaya yönelik çalışmalar yapıldığını ama bu badirelilerin halkın desteğiyle atlatıldığını anlatan Bakan Yılmaz, şöyle dedi:
"En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’deki siyasi istikrarı hiçbir gücün bozamayacağını, halktan destek alan bu yönetimin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini dosta düşmana göstermiş olduk. Onun için bundan sonra da lafa değil işe bakalım. Laf üstüne laf koymak kolay. Önemli olan taş üstüne taş koymaktır. Bu ülkede AK Parti gibi bir parti olmasaydı, merkezde ve yerelde bu ülkeyi yönetmeseydi, bu hizmetler olur muydu? Geçmişte de devlet vardı. Bazıları diyor ki 'Devlettir elbette ki yapacak'. Bu tabiki doğru. Bende onlara diyorum ki eskiden de devlet yok muydu? Eskiden de vardı niye yapılmadı bu hizmetler? Demek ki at sahibine göre kişniyor."

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.