Karslı “Ata Öyle Binilmez,Böyle Binilir“

26 Mayıs 2015 Salı 13:04
Karslı “Ata Öyle Binilmez,Böyle Binilir“






 Karslı "Ata Öyle Binilmez,Böyle Binilir"
   Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, 7 Haziran seçimlerinde partisinin tanıtımı için ve parti programı çerçevesinde geldiği memleketi Erzurum’un Horasan İlçesi Yıldıran Köyü’nde hasret giderdi.
   Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Doğup büyüdüğü evin önünde sevenleri, köylüleri ve partililerle bulunduğu anı ölümsüzleştirmek için kamera karşısına geçti.  Doğup büyüdüğü evde misafirlerini ağırlayan Merkez Parti Genel Başkanı  Karslı, daha sonra köyde uzman olduğu at sporunu yapmadan edemedi. Takım elbiseli olarak ata binen Genel Başkan Prof. Karslı, ’Ata öyle binilmez böyle bilinir. Atın altında kalınmaz, üstünde oturulur ve at istediği hızla gider. Bilmeyen önce ata binmesini öğrensin sonra ata binip istediği gibi sürsün’ dedi.
   Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Abdurrahim Karslı birlikte büyüdüğü arkadaşlarıyla hasret giderdi. Onların günlerinin nasıl geçtiğini ve neler beklediklerini sordu. Karslı, Yıldıran Köylülerinden, kendisine ve Merkez Parti’ye destek olmalarını isteyerek yeniden görüşmek dileğiyle köyünden ayrıldı.
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.