Karslı “Hükümet kurtarma opersayonuyla ilgili açıklama yapmalı“

22 Eylül 2014 Pazartesi 20:25
Karslı “Hükümet kurtarma opersayonuyla ilgili açıklama yapmalı“






Karslı "Hükümet kurtarma opersayonuyla ilgili açıklama yapmalı"

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı rehinelerin kurtulmasına sevindiklerini ama hükümetin bu konuda açıklama yapması gerektiğini belirtti.

İŞİD'in elinde 105 gün rehin kalan ve kurtulan rehinelere geçmiş olsun dileklerini ileten Karslı "Hem ailelerine hem de kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ancak bu konuda hükümeti kutlayamayacağız. Çünkü hükümet gelişmelerle ilgili halkı bilgilendirmeli. Hangi pazarlık yapıldı. Neden bu zamana kadar açıklama yapılmadı. Kurtarma eylemi neden uzun sürdü. Cevaplanmayan sorular var. 'Kurtardık' deyip kenara çekilemezsiniz" dedi.

SINIRDAN GEÇENLER NE OLACAK ?

Türkiye'nin iki gündür yeni ve büyük bir sorunla karşı karşıya olduğunu da vurgulayan Merkez Parti Genel Başkanı Karslı "Suriye'den üç günde sınırı geçenlerin sayısı 130 bini aştı. Tamam geleneklerimize göre ev sahipliğinin önemini anlıyoruz. Kucak açılmasını, insanı destek verilmesine hak veriyoruz. Ama bütün bunlar planlı ve programlı yapılmalı. Önümüz kış, tüm bu insanları nerede barındıracaksınız ? Sınırı açarken bir program yapmazsanız şimdi olduğu gibi kimin nerede olduğunu bilemezsiniz. Acilen önlem alınması lazım" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.