KATAR EMİRİ ANKARA'DA (1)

Ümi KOZAN / ANKARA, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşıladı. Karşılama törenin ardından ikili baş başa görüşmeye geçti. Ziyaret...

19 Aralık 2014 Cuma 11:29
KATAR EMİRİ ANKARA'DA (1)






Ümi KOZAN / ANKARA, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşıladı. Karşılama törenin ardından ikili baş başa görüşmeye geçti.



Ziyaret sırasında yapılacak görüşmelerde ikili, bölgesel ve uluslararası konular ele alınacağı belirtildi. Ayrıca, iki ülke arasındaki ilişkileri kurumsal çerçeveye kavuşturarak, en yüksek seviyeye çıkartmayı amaçlayan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin tesisi hakkındaki Ortak Siyasi Bildiri’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani arasında imzalanması öngörülüyor. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani’nin ziyareti, iki halkın tarihi kardeşlik bağlarının ve iki ülke arasındaki yakın işbirliğinin daha da güçlendirilmesi bakımından önemli bir vesile oluşturacağı belirtildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.