KATAR EMİRİ ANKARA'DA (3)

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İSLAM DÜNYASINDA ATTIĞIMIZ ADIMLARDA TÜRKİYE İLE KATAR HİÇ AYRI DÜŞMEDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen...

19 Aralık 2014 Cuma 16:38
KATAR EMİRİ ANKARA'DA (3)






 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İSLAM DÜNYASINDA ATTIĞIMIZ ADIMLARDA TÜRKİYE İLE KATAR HİÇ AYRI DÜŞMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen basın toplantısından önce iki ülke arasında anlaşmalar imzalandı.

Basın toplantısında konuşan Erdoğan, Katar Emiri ile bölgesel konuların ele alındığı görüşmeleri için "Gerek başbakanlığım döneminde gerekse cumhurbaşkanlığım döneminde Arap dünyasında olsun İslam dünyasında olsun attığımız birçok adımlar var ki bu adımlarda Türkiye ile Katar bugüne kadar hiç ayrı düşmedi. Her zaman birlikte olduk her zaman dayanışma içerisinde olduk. Her zaman da dünya mazlumlarının yanında olmayı ortak paydamız olarak belirledik. Bundan sonraki süreçte yine bu kararlığımızı aynı şekilde sürdüreceğiz. Özellikle Irak'taki Suriye'deki gelişmeler, Filistin'deki gelişmeler bunları ele alma imkanımız oldu. Libya'daki, Tunus'taki, Kıbrıs'taki bütün bunları ele alma imkanımız oldu. Bu çalışmalarımızı kararlıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.