Kefen giyen AK Partili için ihraç yolu açıldı

Partisinin Aydın İl Başkanlığı'na aday olan Aydın Arabacı, basın toplantısına kefen giyerek gelmesi tartışmalara neden olmuştu.

05 Nisan 2018 Perşembe 12:44
Kefen giyen AK Partili için ihraç yolu açıldı






Kefen giyen AK Partili için ihraç yolu açıldı

Siyasete kefen giyerek atılan, giydiği beyaz kefenle il başkanlığına aday olan Aydınlı işadamı Aydın Arabacı, partisinden atılıyor.

AK Parti Aydın İl Kongresi'ne haftalar kala il başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısında kefen giyerek açıklayan ve ülke gündemine oturan Aydın Arabacı'nın ihracı istendi.

AK Parti il yönetimi, Aydın Arabacı'yı ihraç istemiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu'na sevk etti. İl Disiplin Kurulu'nun gelecek günlerde toplanarak Arabacı ile ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

Arabacı'nın disipline sevk edildiğini doğrulayan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, "Partimizin kurumsal kimliğine zarar verdiğini düşünüyoruz. Yetkililerimizle görüşerek böyle bir karar aldık. Gereğini yapacağız. Tedbir talebiyle disipline sevk ettiğimiz için hiçbir yetki kullanamaz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.