Kılıçdaroğlu sivil toplumu dinliyor (2)

KILIÇDAROĞLU: BEN DE BURSLA KIZ ÖĞRENCİ OKUTUYORUM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Konfederasyonu (İZKONFED) üyesi sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin, üniversite...

07 Mart 2015 Cumartesi 21:27
Kılıçdaroğlu sivil toplumu dinliyor (2)






KILIÇDAROĞLU: BEN DE BURSLA KIZ ÖĞRENCİ OKUTUYORUM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Konfederasyonu (İZKONFED) üyesi sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin, üniversite öğrencileri yararına düzenlediği yemeğe katıldı. Büyük ilgiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, özellikle milletvekili aday adaylarının markajından uzun süre kurtulamadı. Kemal Kılıçdaroğlu'na, milletvekilleri ile İzmir ve Aydın'daki parti yöneticileri de eşlik etti.
Gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Necati Ünal, yaptı. İzmir ve Aydın'daki hemşerilerine katkı sağlamak istediklerini söyleyen Ünal, "Çeşitli etkinliklerle bunları gerçekleştirdik. Ancak en önemli adımımızı burada attık. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Özgecan kardeşimiz gibi bizler de, İzmir'de okuyan kızlarımız için bu yemeği düzenledik. Buradan elde ettiğimiz gelirle onlara burs vereceğiz" dedi.
Aziz Kocaoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir'den seçime girmesi yönündeki çağrısını yineleyen Necati Ünal, "İzmir'den bir başbakan çıkması en büyük arzumuz" dedi.

Daha sonra konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da, Ege insanının tıpkı oyunda olduğu gibi sadece zeybek oynadığı sırada diz çökeceğini ifade etti. Balbay, ayrıca, “Tek hedef iktidardır. Onun dışındaki her yer bize dardır" dedi.
BEN DE KIZ ÇOCUĞU OKUTUYORUM 
Daha sonra kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, kendisinin de Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği aracılığıyla bir kız öğrenciye burs verip okuttuğunu açıkladı. Eğitime çok büyük değer verdiğini de anlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "İki kız çocuğu babası olarak söylüyorum, kız çocuklarının eğitimi en büyük değer verdiğimiz olay. Bütün anne ve babalar, çocuklarını okutsunlar. Aydınlılar sorumlu haraket ediyor. Aydın'dan kopup gelip üniversite okuyan kızlarımıza burs vermek için buraya geldiniz. Ben de bu amaç için buraya geldim. Burada söz vermek yetmiyor daha fazla katkı sağlamak lazım. Bir kızı çocuğunu daha fazla okutuyorsak, bu bize gururu vermeli. Bu ülkede beraber havayı teneffüs ettiğimiz herkese katkı sağlamaları için çağrıda bulunuyorum. Bende Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığıyla, burs veriyorum, orada da bir kız çocuğunu okutuyorum. Bir yurttaş olarak sorumluluk duygusuyla bunu yapıyorum. Aydın'ı çok iyi biliyoruz, tarihini kültürünü efelerini biliyoruz. Topuklu efesini de biliyoruz" dedi. 
Kemal Kılıçdaroğlu'na konuşmasından sonra Aydınlılar rozeti takıldı. Kız öğrenciler de Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ne hediye etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.