Kılıçdaroğlu'ndan şehit 4 pilotun ailelerine taziye telefonu

ANKARA, () - CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu acılarını üzüntülerini paylaşmak başsağlığı dilemek için Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya'nın babası Cengiz Özkaya, Binbaşı Salih Sezer'in babası Mehmet Sezer , Üsteğmen Zeynel...

28 Şubat 2015 Cumartesi 13:55
Kılıçdaroğlu'ndan şehit 4 pilotun ailelerine taziye telefonu






ANKARA, () - CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu acılarını üzüntülerini paylaşmak başsağlığı dilemek için Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya'nın babası Cengiz Özkaya, Binbaşı Salih Sezer'in babası Mehmet Sezer , Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeçi'nin amcası Harun Özbahçeci ve üsteğmen Yasin Atalay'ın ailesini ayrı ayrı tefonla aradı.

Kılıçdaroğlu Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya, Binbaşı Salih Sezer, Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeçi ve üsteğmen Yasin Atalay'a rahmet dileklerini tekrarladı, ailelere başsağlığı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.