Kırklareli BURAK SÜZÜLMÜŞ ile değişim yaşayacak

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere partiler, güçlü adaylar ile hazırlanıyor. Bunun en son örneği de Türkiye'nin Avrupa'ya açılan yüzü Kırklareli'nde yaşanıyor. 

28 Aralık 2018 Cuma 17:16
Kırklareli BURAK SÜZÜLMÜŞ ile değişim yaşayacak






Kırklareli Ak Parti İl Teşkilatı tarafından sunulan Belediye Başkanlığı aday adayları arasından Ak Parti Genel Merkezi'nin genç ve başarılı iş adamı Burak Süzülmüş'ü aday olarak göstermesi taşları adeta yerinden oynattı.

Kırklareli'nde aile şirketi olarak yıllardır mandıracılık yaparak ürettikleri peynir ve kaşar gibi ürünler ile ünlü bir marka haline gelen bir ailenin oğlu olarak siyasete soyunan Burak Süzülmüş, özellikle genç kesimin gönlünde taht kurmuş bir değer olarak tanınıyor.

"KIRKLARELİ DEĞİŞİME DESTEK VERİYOR"

İş dünyasındaki başarısını bu kez memleketi için kullanmak istediğini ve bu bağlamda kollarını sıvadığını belirten Ak Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş, "İşte o gün, bugündür. Artık Kırklareli'nde değişim zamanı gelmiştir. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakada buna işarettir" dedi.

"GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ"

 7'den 70'e her kesimi kucaklayacaklarını, partili partisiz gözetmeksizin herkesin derdini dinleyeceklerini ve Ankara'nın da tam desteği neticesinde çok başarılı çalışmalar olacağını belirten Burak Süzülmüş, Kırklarelililerin gurur duyacağı yaşanılacak bir şehir yaratmak için gümbür gümbür geldiklerini söyledi.

Burak Süzülmüş, Skytürk Muhabiri Kemal Kaçmaz'a yaptığı açıklamada, güçlü kadrosu ile Kırklareli'nde tarih yazacaklarını ifade ederken, devamında şunları dile getirdi:

"PROJELERİMİZ KIRKLARELİ'NE HAYAT VERECEK"

Yıllardır CHP'li belediye tarafından yönetilen ilimiz maalesef yeniliğe susamış bir ildir. Konumu itibariyle bugün Trakya'da en çok tercih edilen illerin arasındadır. İlimizdeki sorunların çözümünü de biliyoruz. Gerek halkımızın, gerekse bizim değişim ve gelişimin Ak Parti ile olacağına inancı tamdır. Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin beni bu göreve layık görmesi de ayrıca mutlu etmiştir. Bu güveni de en üstün bir çalışma örneği göstererek, halkımızın da desteğini alarak boşa çıkarmayacağız. Kırklareli ilimiz her alanda kendini yenileyerek çok güzel projelerle hayat bulacaktır.

"AK PARTİLİ BELEDİYELERİN BAŞARISI TEMİNATIMIZDIR"

Belediyemizin kapısı vatandaşımıza hep açık olacaktır. Vatandaşlarımız dertlerini ve şikayetlerini yetkililere anlatacak ve çözüm üretilmesi aşamasında belediyemizce kendi evlerinde gibi ağırlanacaktır. Güler yüzlü hizmet göstermeyen, görevini yerine layıkıyla getirmeyen personel hakkında gerekli işlemler mutlaka yapılacaktır. Bundan halkımızın şüphesi olmasın. En acil olarak arıtma tesislerine el atacağız. Vatandaşımız içme suyunu çeşmesinden gönül rahatlığı içinde içecektir. Kültürel olarak her alanda hizmet sunulacak ve bu alandaki çalışmalar desteklenecektir. Ranta dayalı belediyecilik değil, halka hizmet etmeye yönelik belediyecilik anlayışında olacağız. Bu anlayışla Türkiye'de Ak Parti belediyecilikte hep birinci sırada bulunuyor. Bunlar bizim başarı teminatımızdır. Ak Parti milletimizin hizmetkarıdır. Bizde bu yolda halkımıza hizmetkar olmak için çok çalışacağız. Artık Kırklarelimizde de vatandaşlarımız değişimden ve Ak Parti'den yana olduğunu her alanda dile getiriyor, bunu da duyuyoruz ve biliyoruz. Çok daha güzel ve yapılacak projelerle konuşulan bir il yaratacağız, İnşallah belediyeyi kazanacağız" dedi

BURAK SÜZÜLMÜŞ KİMDİR?

Kırklareli'nde 1986 yılında doğan Süzülmüş, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi'nde yerel yönetimler bölümü öğrencisi olan Burak Süzülmüş iş hayatına 2009 yılında Süzülmüş Kardeşler Süt Ürünleri isimli aile şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak başlamıştır. Halen bu göreve devam eden Süzülmüş, bunun yanı sıra kendine ait 2, eşine ait 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet daha şirket kurmuş ve bu şirketlerin idaresiyle de kendisi ilgilenmiştir. Aile şirketinin %10 hissesine sahip olduğu Kırklareli'nin en büyük yerel sermayeli yatırımlarından birini gerçekleştiren Kırklareli Süt ve Gıda Yatırım AŞ de aile şirketinin hisselerinin idaresini sağlamaktadır. Ticaret ve Sanayi odası disiplin kurulu üyesidir. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunuyor. 2014 yılından beri Nehir Hanım'la evli olan Burak Süzülmüş iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABER: Kemal KAÇMAZ 

Son Güncelleme: 29.01.2019 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.