Komisyonda 'geciktiniz' Krizi

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Partili komisyon üyelerin geç gelmesine muhalefet milletvekilleri tepki...

23 Ekim 2014 Perşembe 17:51
Komisyonda 'geciktiniz' Krizi






Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmelerine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Partili komisyon üyelerin geç gelmesine muhalefet milletvekilleri tepki gösterdi.

2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmeleri saat 14.00'da TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülmesi için kararlaştırıldı. Ancak TBMM Genel Kurulu'nun da aynı saatte başlayacak olması ve toplantı yeter sayısı için elektronik oylama talep edileceği için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Partili komisyon üyeleri önceliğini Genel Kuruldan yana kullandı. Komisyonda bekleyen muhalefet milletvekilleri ise buna tepki gösterdi ve onlarda komisyon salonundan ayrıldı.CHP'li milletvekilleri AK Partili milletvekillerinin komisyona gelmemesini 'saygısızlık' olarak değerlendirdi.

Genel Kurul yoklamasının ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Partili milletvekilleri komisyon salonuna geldi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise salona girdikten sonra milletvekilleri ile tokalaştı ve ardından yerine oturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.