Kütahya'da Chp'liler Siyah Çelengi Atatürk Heykeli Önüne Bıraktı

KUTAHYA'da CHP'liler 17 ve 25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararına tepki gösterdi. CHP'liler getirdikleri siyah çelengi adliye bahçesindeki Atatürk heykeli önüne bırakıp basın açıklaması yaptı. CHP'nin kadın...

20 Ekim 2014 Pazartesi 14:58
Kütahya'da Chp'liler Siyah Çelengi Atatürk Heykeli Önüne Bıraktı






KUTAHYA'da CHP'liler 17 ve 25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararına tepki gösterdi. CHP'liler getirdikleri siyah çelengi adliye bahçesindeki Atatürk heykeli önüne bırakıp basın açıklaması yaptı.
CHP'nin kadın doğum uzmanı olan Kütahya İl Başkanı Opr.Dr. Zeliha Şahbaz Aksaz ile bir grup partili üzerinde 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelenkle birlikte Saray Mahallesi'ndeki Adalet Sarayı önüne geldi. İl Başkanı Aksaz, Adalet Sarayı bahçesindeki altında 'Hak kuvvetin üstündedir' yazısının bulunduğu Atatürk heykelinin önüne 'Adaletin kara günü' yazılı siyah çelengi bıraktı. Aksaz, daha sonra çelengin olduğu heykele doğru başını eğerek saygı duruşunda bulundu.
CHP İl Başkanı Opr.Dr.Zeliha Şahbaz Aksaz, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk dosyaları için verilen takipsizlik kararını eleştirerek şöyle konuştu:
"Operasyonlar göstermiştir ki ülkemiz rüşvet, yolsuzluk, vurgun, talan ve kara para cenneti haline getirilmiştir. Halkımızı yoksulluk, açlık ve borç batağına sürükleyen AKP iktidarı rüşvet, yolsuzluk ve talanla ülkenin ve halkın geleceğini karanlık güçlere teslim etmektedirler. Son 100 yılın en büyük yolsuzluk olayı operasyonu, kirli bir adaletle kapatılmak istenmektedir. 17 Aralık dosyasının kapatılmış olması Türkiye'de adaletin sonlandığının ve sıfırlandığının en somut göstergesidir. 17-25 Aralık tarihleri Türkiye'de adaletin saatinin durduğu anlar olarak tarihe geçmişlerdir. Biz bu durumu CHP Kütahya Teşkilatı olarak adaletin kalesi olan Kütahya Adliyesi'nde ve CHP olarak tüm yurtta 81 ilin adliye sarayı ve adliyelerinde '17 Aralık Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelenk bırakarak protesto ediyoruz ve ülkemiz için adalet istiyoruz."


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.