Meral Akşener'e AK Partili vekilden çirkin iftira

AK Parti içerisinde cemaate yakınlığı ile bilinen, son dönemde Erdoğan'a gösterdiği sadakatla ve bağlılıkla ön plana çıkan Eski cemaatçi, yeni Ak Partili Latif Erdoğan Meral Akşener'e attığı kaset iftirasının ardından kendini savundu.

12 Mayıs 2015 Salı 03:56
Meral Akşener'e AK Partili vekilden çirkin iftira






Meral Akşener'e AK Partili vekilden çirkin iftira


AK Parti içerisinde cemaate yakınlığı ile bilinen, son dönemde Erdoğan'a gösterdiği sadakatla ve bağlılıkla ön plana çıkan Eski cemaatçi, yeni Ak Partili Latif Erdoğan Meral Akşener'e attığı kaset iftirasının ardından kendini savundu.

MHP İstanbul il teşkilatına son iki gündür devam eden AK Parti saldırılarının ardından bu kez de MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'i hedef alan çirkin iftira kampanyasında Erdoğan Sözlerinin tamamen çarpıtıldığını belirten eski yol arkadaşlarını suçladı. Erdoğan "Bu kurgu kasetten Paralel yapının ileri gelen isimlerinden biri tarafından kendisine bahsedildiğini belirterek "Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını asla kabul etmiyorum" dedi.

AKŞENER: ALDIĞINIZ PARAYI HAK ETMİYORSUNUZ!

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, çirkin iftiranın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aktrollere:Muhteremler iftiralarınızda,çemkirmelerinizde birazcık zeka ve özgünlük bulunsun. Aldığınız parayı haketmiyorsunuz. Müslüman görünümlü münafıklar,Sizlerin bile bu kadar alçaklaşacağınızı düşünmemiştim.İnanmazsınız ama Nur Sûresini hatırlatırım. Merak edenler için: Alçak,Şerefsiz,Haysiyetsiz korkaklar için avukatım gereğini yapıyor."


ESKİ YOL ARKADAŞLARINI SUÇLADI

Çirkin iftiranın kahramanı Erdoğan ise sözlerinin tamamen çarpıtıldığını belirten Latif Erdoğan bu kurgu kasetten Paralel yapının ileri gelen isimlerinden biri tarafından kendisine bahsedildiğini belirterek "Meral Akşener'e atılan kaset iftirasını asla kabul etmiyorum" dedi.

BU AÇIKLAMA VİCDANIM VE İMANIMIN GEREĞİDİR

Önce cevabımın gecikme sebebi, gösterilen yanlış tepkilerden habersiz oluşumdur. Dostlarımın bizzat arayarak bilgilendirmesi sebebiyle böyle bir açıklama zorunlu olmuştur. Bundan sonra söyleyeceklerim tamamen vicdanımın ve imanımın gereğidir.

MAHKEMEYE VERMESİ PARALELCİLERİN BİR İFTİRASINI AÇIĞA ÇIKARIR

İlgili şahsın mahkemeye vermesi veya çevresinin aşırı tepki göstermesinin bu açıklamayla bir alakası yoktur. Mahkemeye vermesi ayrıca isabetlidir. Paralelcilerin bir ilginç sayfası daha böylece hukuk sayfasına geçmiş olur.

BU KURGU KASET BİR CEMAAT İLERİ GELENİ TARAFINDAN İZLETTİRİLMEK İSTENDİ

Bana 4 sene önce ilgili kaseti izletmek isteyen önde gelen bir cemaat üyesine (savcılıkta ismini açıklarım) bunun büyük bir iftira olduğunu, başka şeyden değil bir mümin olma sıfatıyla zaten söyledim ve izlemedim.

BENİM KASTIM ALÇAKÇA HAZIRLANMIŞ BU KURGU KASETİN VARLIĞINI ANLATMAKTI

İkincisi aynı kasetin diğer mağdurunu kaç defa basın yoluyla açıkça tebriye ve tezkiye ettim. Bu da Meral Akşener'e yapılan komplo ve iftiraları da ret anlamına gelir.

Benim kastım, alçakça hazırlanmış böyle bir kasetin varlığını söylemektir. Yoksa o kasetin içeriğini kabul anlamın

Son Güncelleme: 12.05.2015 04:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yozgatli 2015-05-12 18:06:59

meral hanim bu adi adamin dinle diyanetle ilgisi alakasi yok. bu alçak dini allahı kuranı paraya tevil eden münafıktır. daha önce cemaatin gözdesiydi herkese akıl hocalığı yapardı şimdi bir pacavrada ahkam kesiyor. nedense islam aydınları kadınlar kız çocuklarına çok kafa yoruyor, onları asmak kesmek recm etmek onlar hakkında türlü dedikodular üretmek iftaralar atmak bunların islamı bu mu? bu nasıl islam sadece öldüren sadece asan kesen taşlayan yakan yıkan öldüren? bu nasıl din, hiç mi sevgi yok hiç mi muhabbet gönül bağı yok hiç mi dostluk vefa yok hep yalan dolan ellerinde allahın kitabı ile oy toplayan bunlar dillerinde allahın adıyla iftira adan gıybet yapan bunlar..

Avatar
isim önemli değil 2015-05-19 14:35:43

sen kimsin kendini ne zannediyorsun .paralelci gelmiş mis sana izletmek istemiş başka adam kalmamiş demek
ben sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum .bu tip insanlari yanindan uzak tutmalısınız.bunlar dun birlikte olduğu insanları nasıl vuruyor ise yarın size de aynısını yapar .
peygamberimiz fitne yapanlardan uzak durun buyuruyor
Allah yar ve yardımcınız olsun