Merkez Parti, ilk genel kurulunu yarın yapıyor

24 Ekim 2014 Cuma 16:32
Merkez Parti, ilk genel kurulunu yarın yapıyor






Merkez Parti, ilk genel kurulunu yarın yapıyor

Siyasi hayata yeni atılan ve genel seçimlerde ilk sınavını vermeye hazırlanan Merkez Parti 1. Olağan Genel Kurulu'nu 25 ekim cumartes günü (Yarın) yapıyor. Merkez Parti Genel Merkezi Genel Kurul Salonu'nda yapılacak olan kurultay öncesi delegeleleri ilk seçim heyecanı sardı.

KARSLI; ÜLKEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Genel Kurul öncesi bir açıklama yapan Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Abdurrahim Karslı "Ülke genelinde teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve Genel Kurul sonrasında seçim kampanyasını başlatacaklarını belirterek; “Milletimizin gözü aydın olsun. Artık bu karanlık dönemin sonuna geldik. Yarın gerçekleştireceğimiz Genel Kurul sonrasında halkın çağrısına, davetine icabet edeceğiz ve ülkeyi karış karış dolaşıp, davamızı çığ gibi büyüteceğiz” dedi.

ŞİMDİ İKTİDARA YÜRÜYÜŞ ZAMANI

Merkez Parti’nin bir arayış partisi değil,  hedefleri ve temelleri olan bir iktidar yürüyüşü olduğunu vurgulayan Genel Başkan Karslı, “Her hayırlı işin bir vakti vardır. Uzun süredir bekleyip hazırlıklarını yaptığımız o vakit geldi. Yarından sonra ülkede çok şey değişecek. Yüreğinde vatan sevgisi, hak arayışı, vicdan duygusu olan herkes bu onur mücadelesinde bir araya gelecek. Bu Kuvay-i Milliye ruhu bütün ülkeye dalga dalga yayıldı. Biz bunu biliyoruz, yaşıyoruz. Bu ruhu taşıyan her görüşten vatandaşımız, iş dünyası, sanatçısı, işçisi, memuru, çiftçisi, bürokratı, hatta mevcut milletvekillerinin bir kısmı bizim bayrağımız altında buluşacak. Türk siyasetinde karanlık bir sayfa kapanıyor; pırıl pırıl, hiç kirlenmeyecek yeni bir sayfa açılıyor. Milletimize söz veriyoruz, iktidara geldiğimizde yapılan bütün yolsuzlukların, usulsüzlüklerin hesabını soracağız ve onlardan çalınan her şeyin tekrar iadesini sağlayacağız” diye konuştu.
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.