MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: Millet ve devlet bekası önceliğimizdir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, "MHP, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan anayasa değişikliği şuuruyla hareket etmektedir. Millet ve devlet bekası önceliğimizdir." dedi.

14 Ocak 2018 Pazar 16:34
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: Millet ve devlet bekası önceliğimizdir






ANKARA(AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, siyasetin söylem ve ifadelerinin, nezaket sınırları içerisinde belagat sanatıyla birleştiğinde değer ve anlam taşıdığını belirterek, CHP'nin bazı siyasetçilerinin, MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili edep ve adap sınırlarını aşan açıklama ve nezaketten uzak tavırlarıyla gündemde yer tutmaya çalıştığını savundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin millet ve devlet bekası için sunduğu siyaset projelerinin pratik bulmasının CHP'li siyasetçileri rahatsız ettiğini aktaran Karakaya, şöyle devam etti:

"Milli ve yerli fikirlerin siyasi proje haline gelmesinin bu tip bünyelerde karın ağrısı yapması, esasen, bizce beklenen bir durumdur. Ancak, bu karın ağrılarının sancılanmaya dönüşmesi ve ağız cırcırı ile devam etmesi durumu bu modellere özgüdür."

"MHP Yenikapı ruhuyla hareket etmektedir"

CHP'nin bazı siyasetçilerinin, siyasetin önemli çınarlarından birisi olan CHP'yi düşürdükleri durum ve getirdikleri konumun farkına varamadığını belirten Karakaya, şunları kaydetti:

"MHP, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan anayasa değişikliği şuuruyla hareket etmektedir. Millet ve devlet bekası önceliğimizdir. Bu maksatla, küresel emperyal güçlerin koruma ve kontrolünde olan malum terör örgütlerinin kökünün kazınması gerekmektedir. Bunun için, esasen anayasa değişikliği süreci ile başlatılmış olan ittifakın, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini pratiğe taşıma şeklindeki devamı kararlarını başka yerlere çekmenin kimseye faydası olmayacaktır."

Muhabir: Ahmet Sertan Usul

Anahtar Kelimeler:
Politika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.