MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür

Ömer PINAR/ ŞANLIURFA,( )- MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, hükümetin dış politikasını eleştirirken, "Dış politika nedeniyle kavgalı olmadığımız hiçbir komşumuz kalmadı. Ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki...

24 Ocak 2015 Cumartesi 16:57
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür






Ömer PINAR/ ŞANLIURFA,( )- MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, hükümetin dış politikasını eleştirirken, "Dış politika nedeniyle kavgalı olmadığımız hiçbir komşumuz kalmadı. Ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Şanlıurfa'da partisinin İl Başkanlığı Kongresi'ne katıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Ali Kaya, Suriye sınırının yolgeçen hanına döndüğünü ileri sürdü. Türkiye'nin dış politikası nedeniyle bütün komşularıyla kavgalı hale gediğini ifade eden Atila Kaya, şunları söyledi:
"12 yıldır ülkeyi idare eden AK Parti’nin bu ülkeyi 12 yılın sonunda hangi noktaya getirdiğini, hangi işler, tehlikeler ve tehditlerle karşı karşıya bıraktığını bu bölgede yaşayan insanlar olarak birçoğunuz zaten yaşayarak tecrübe ediniyorsunuz. Dış politika nedeniyle kavgalı olmadığımız hiçbir komşumuz kalmadı. Ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür. Teröristi de geçiyor; kimin gelip, kimin geçtiği belli değil. Tam anlamıyla yerlerde sürünen ve ülkemiz için de çok ciddi güvenlik riskleri oluşturan yanlış dış politika ülkemizi büyük dertlerle büyük sorunlarla karşı karşıya bıraktı."

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede Mahmut Güneş MHP İl Başkanlığı'na seçildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.