MHP Genel Başkanı Bahçeli: Uzlaşmacı ve duyarlı tavrı muhafaza edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ekim'den sonra sırasıyla gelecek uyum yasaları hususunda sorumlu, uzlaşmacı ve duyarlı tavırlarını muhafaza edip, gereğini yapacaklarını bildirdi.

28 Temmuz 2017 Cuma 22:08
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Uzlaşmacı ve duyarlı tavrı muhafaza edeceğiz






ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Umut ve huzur"un insanlığın aradığı, hasretle beklediği iki tılsımlı kelime olduğunu belirten Bahçeli, "Türkiye'ye bakıyorum, içim acıyor. Geleceği düşünüyorum, keyfim kaçıyor ama umutsuzluğun yenileceği, huzursuzluğun geçileceği inancındayım. Cenap Şehabettin diyor ki, 'umutsuz yürek petrolsüz lambaya benzer, hiçbir şeyle aydınlatılamaz'. Diyorum ki 'aydınlatacağız, ayağa kalkacağız." ifadelerini kullandı.

İçtüzük değişikliği

Paylaşımında, TBMM'de İçtüzük değişikliğinin gerçekleştiğine de değinen Bahçeli, "Memnuniyetle hayırlı olsun diyorum. İnanıyorum ki, TBMM artık daha etkin, daha verimli, daha sükunet ve sağduyulu bir ortamda çalışmalarını sürdürecektir. 1 Ekim’den sonra sırasıyla gelecek uyum yasaları hususunda sorumlu, uzlaşmacı ve duyarlı tavrımızı muhafaza edip gereğini yapacağız. TBMM'nin tatile girmesi dolayısıyla tüm milletvekili arkadaşlarımızın seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalarda üstün başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı"

CHP'nin TBMM Genel Kurulunu terk etmeme eylemine de atıfta bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum ki, TBMM bir eylem alanı, şov mekanı, tiyatro sahnesi değildir, olmamış ve olmayacaktır. Yürüyünce adalet bulacaklarını sananların, sabahlara kadar oturmakla söz hakkına sahip çıkacaklarını iddia etmesi gaflettir, kara mizahtır. Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı. Bundan sonra farklı bir eylem tarzını tedavüle çıkarırlarsa artık kimse şaşırmaz, şaşkınlık yaşamaz."

Muhabir: Yıldız Nevin Gündoğmuş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.