MHP Genel Merkezi bunu mu demek istiyor: Karga'dan başka Kuş tanımıyoruz

MHP yönetimi kurultay sürecini yeniden zora sokmak için hukuki kararları zorlamayı sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Çağrı heyetini tanımadıklarını söyledi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:29
MHP Genel Merkezi bunu mu demek istiyor: Karga'dan başka Kuş tanımıyoruz






MHP Genel Merkezi bunu mu demek istiyor: Karga'dan başka Kuş tanımıyoruz


Milliyetçi Hareket Partisi içinde Genel Merkezle Genel Başkan adayları arasındaki kurultay tartışması yeniden alevlendi. Yargıtay'ın kararına rağmen Çağrı Heyeti'nin 19 Haziran tarihli Kurultay kararını yasa dışı ilan eden MHP yönetimi çağrı heyetini tanımadığını ilan etti.
MHP KURULTAYI NE ZAMAN YAPILACAK?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Çağrı Heyeti'nin 19 Haziran 2016 Pazar günü için yaptığı kurultay çağrısını tanımıyoruz.

MHP'de kongre belirsizliği sürüyor. MHP Genel Merkezi, Çağrı Heyeti'nin kongre çağrısına tepki vermekte gecikmedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: "Çağrı Heyeti'nin 19 Haziran 2016 Pazar günü için yaptığı kurultay çağrısını tanımıyoruz." diye konuştu.

Ali Sağır, Ayhan Erel ve Mehmet Bilgiç imzalı açıklamada, "Çağrı Heyetimiz tek yetkili ve görevli organ sıfatıyla Olağanüstü Büyük kongrenin 19 Haziran 2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara Büyük Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Kongre ve Kültür Merkezi Tesislerinde yapılması hususunda karar almıştır" denilmişti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.