MHP'de muhalifler Bahçeli'nin gündeminden çıktı..

Bahçeli'nin öfkesini çeken isimler Genel Merkez'e yakın yerlerde kurultay hazırlığı için çalışmalarını sürdürürken TBMM yemin töreni sonrası açıklama yapan Bahçeli parti tabanına sert mesajlar vermeyi ihmal etmedi.

18 Kasım 2015 Çarşamba 01:29
MHP'de muhalifler Bahçeli'nin gündeminden çıktı..






MHP'de muhalifler Bahçeli'nin gündeminden çıktı..

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı yürütülen olağanüstü kurultay çalışmalarının içinde yer alan muhalif isimlere tepki büyüyor. Bahçeli'nin öfkesini çeken isimler Genel Merkez'e yakın yerlerde kurultay hazırlığı için çalışmalarını sürdürürken TBMM yemin töreni sonrası açıklama yapan Bahçeli parti tabanına sert mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Seçim yenilgisini parti teşkilatları ile MİT'e yükleyen Bahçeli Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın ile ilgili bir soruya ise sert cevap verdi. Bahçeli, 'Koray Aydın gündemimizden çıkmıştır' dedi.

SİNAN OGAN, MERAL AKŞENER DE GÜNDEMDE DEĞİL

Genel Başkanlık için adı geçen Meral Akşener, Sinan Oğan, Süleyman Servet Sazak ve Eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın adını bile duymak istemeyen Bahçeli'nin, partiden ihraç edilen isimlerin geri dönmek için yürüttüğü çabaya da tepkili olduğu biliniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi  1 Kasım Seçimleri sonrasında seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldi. MYK toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldukça sert konuştuğu bildirildi. Akşener'in başkan adaylığını destekleyeceği iddialarıyla gündeme gelen eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın partiye dönüp dönmeyeceğine ilişkin açıklama yapan Bahçeli, 'Koray Aydın gündemimizden çıkmıştır' dedi.
Son Güncelleme: 18.11.2015 01:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.