MHP'li aday: Meclis'teki yemin törenine şalvarla katılacağım

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), () - MHP Osmaniye üçüncü sırada milletvekili adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Kadirli İlçesi'nde düzenlenen şenliğe şalvar giyerek katıldı. Şenliğe katılanların dikkatini çeken Loğoğlu, "Vekil...

17 Nisan 2015 Cuma 17:08
MHP'li aday: Meclis'teki yemin törenine şalvarla katılacağım






Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), () - MHP Osmaniye üçüncü sırada milletvekili adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Kadirli İlçesi'nde düzenlenen şenliğe şalvar giyerek katıldı. Şenliğe katılanların dikkatini çeken Loğoğlu, "Vekil seçilirsem, yemin törenine şalvarla katılacağım" dedi.
Aynı zamanda Türkiye Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanı olan  Prof. Dr. Elif Loğoğlu, MHP'li Kadirli Belediyesi'nin Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesi'nde düzenlediği 'Mahallenizde Şenlik Var' etkinliğine vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile MHP İlçe Teşkilatı yönetiminin de yer aldığı şenliğe şalvarıyla katılarak halka 'Sizden biriyim' mesajını veren Prof. Dr. Loğoğlu, kadınlarla birlikte halay çekti.
Şenlikte bir konuşma yaparak seçimlerde destek isteyen Loğoğlu, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 'Seni Meclis'te görmek istiyorum' dedi. Ben de Genel Başkanımıza yol arkadaşı olmak için var gücümle çalışıyorum" dedi.
"Kadının halinden kadınlar anlar" diyen Prof. Dr. Elif Loğoğlu, "Sizden destek istiyorum. Çünkü ben içinizden biriyim. Eğer kısmet olur vekil seçilirsem, müsaade de ederlerse yemin törenine şalvarla katılacağım. Siz bu kardeşinizden desteğinizi esirgemeyin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.