MHP'Lİ AYHAN: TÜRKİYE HUKUK VE DEMOKRASİ İLE YÖNETİLMİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, 'makul şüphe'nin yeni Türkiye'nin ilk ürününü ortaya çıkardığını ve 14 Aralık'ta rövanşist intikam operasyonunun yapıldığını ileri sürdü. Ayhan, "Türkiye'nin, hukuk ve demokrasi...

22 Aralık 2014 Pazartesi 17:00
MHP'Lİ AYHAN: TÜRKİYE HUKUK VE DEMOKRASİ İLE YÖNETİLMİYOR






MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, 'makul şüphe'nin yeni Türkiye'nin ilk ürününü ortaya çıkardığını ve 14 Aralık'ta rövanşist intikam operasyonunun yapıldığını ileri sürdü. Ayhan, "Türkiye'nin, hukuk ve demokrasi ile yönetilmediği tüm dünyada yaygın bir kanaat olarak yerleşmeye başlamıştır" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli'de partisinin Çal İlçe Başkanlığı Kongresi'ne katıldı. Belediye Düğün Salonu'ndaki kongrede MHP İl Başkanı Ferudun Ünal ve Çal Belediye Başkanı MHP'li Fethi Akcan da yerini aldı. Tek aday olan Ali Çiftçi, 279 delegeden 213'ünün oyunu alarak başkan seçildi.
MAKUL ŞÜPHE ELEŞTİRİSİ
Partililere seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, hükümeti eleştirip 14 Aralık operasyonunu değerlendirdi. AK Parti iktidarındaki Türkiye'nin yolsuzluk liginde 11 sıra birden atladığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, "14 Aralık'ta rövanşist bir intikam operasyonu önceden geliyorum diyerek sızdırılmış. Makul şüphe sözde Yeni Türkiye'nin ilk ürününü ortaya çıkarmıştır. Hukuksuzluk, ileri demokrasi olarak; yolsuzluk ve hırsızlık hükümete darbe olarak yutturulmaktadır. Türkiye'nin hukuk ve demokrasi ile yönetilmediği tüm dünyada yaygın bir kanaat olarak yerleşmeye başlamıştır. Sadece yolsuzluğu değil aynı zamanda yıkım sürecindeki ihaneti gizlemek için 14 Aralık operasyonunu icat edilmiştir" dedi.
'YANDAŞ MEDYA KENDİ EVLATLARINI YEMEYE BAŞLAMIŞTIR'
Türkiye'nin ufkunu açtığı söylenenler kişilerin bugün darbeci olduğunu söyleyen MHP'li Ayhan, "Üç yıl önce muhteşem eserler olarak kabul edilen gazeteler, Türkiye'nin ufkunu açtığı söylenenler şahsiyetler bugün darbeci olmuştur. AKP'nin işine gelmeyen, onun değirmenine su taşımayan herkes darbeci, herkes kumpasçıdır. AKP iktidarı rüşvetçileri, kasacıları, ayakkabı kutucularını, havuzcularını korumaya alırken, savcıları, polisleri ardı arkası kesilmeyen operasyonlarla sindirilmeye başlamış, sıra basını sindirmeye gelmiştir. Yandaş medya kendi evlatlarını yemeye başlamıştır" diye konuştu.
17 ARALIK'I HATIRLATTI
Geçen yıl 17 Aralık'ta hükümetin takkesinin düşüp kelinin göründüğünü söyleyen Ayhan, "17 Aralık'tan bu yana geçen bir yıl zarfında yapılan hukuk ve demokrasi katliamları, yolsuzluğun mevcudiyeti ve boyutlarını adeta teyit etmiştir. Cumhurbaşkanı bulunduğu konumu unutarak 'Bitaraf olan bertaraf olur' söylemini yeniden piyasaya sürmüştür. Yolsuzluk ve hukuksuzluğa taraftar toplamak için adeta şantaj ve tehdide başlamıştır. Ne acıdır ki; yolsuzlukları gizlemek ve aklamak için kendi jargonları yetmiyor, kumarhane jargonlarına sığınıyorlar. Hukuku ayaklar altına alarak TBMM'deki soruşturmaya yayın yasağı getiren komisyon başkanı, Yüce Divan konusunda renk vermeyeceğini, poker oyuncusu gibi olduğunu ifade edebiliyor. Türkiye bu yolsuzluk, hukuksuzluk ile elindeki yetki ve imkanları kötüye kullananlarla hesaplaşmadan düzlüğe çıkamayacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.