MHP'li Başkan, AB bayraklarını kaldırttı

KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Bozkurt Ekeş, çevre projeleriyle ilgili olarak Avrupa Konseyi'nce 2001'de 'Avrupa Diploması' ve 2004'te 'Onur Bayrağı' ödülleri verilmesi nedeniyle ilçeye asılan 8 AB bayrağını...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:07
MHP'li Başkan, AB bayraklarını kaldırttı






KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Bozkurt Ekeş, çevre projeleriyle ilgili olarak Avrupa Konseyi'nce 2001'de 'Avrupa Diploması' ve 2004'te 'Onur Bayrağı' ödülleri verilmesi nedeniyle ilçeye asılan 8 AB bayrağını kaldırttı.
Avrupa Konseyi, çevre konusundaki duyarlılığı ve çalışmaları nedeniyle 2001'de 'Avrupa Diploması' ödülü verdiği Bozkurt Belediyesi'ne, 2004'te de aynı gerekçeyle 'Onur Bayrağı' ödülü verdi. 2001'de ANAP, 2003'te AK Parti'de olan Belediye Başkanı Engin Canbaz döneminde verilen ödüller nedeniyle belediye önüne ve ilçenin çeşitli noktalarına 8 AB bayrağı asıldı.
30 Mart 2014'te seçilen Belediye Başkanı MHP'li Bozkurt Ekeş, AB bayraklarını kaldırttı. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Ekeş, "AB bayraklarını indirdik. Bize faydası olmayan birliğin bayrağını neden asalım?" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.