MHP’Lİ ÇETİN: SON YAPILAN OPERASYON BİR ALGI OPERASYONUDUR

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Son yapılan operasyon bir algı operasyonudur. Bizim inancımız, milletin beklentisi, ortada bir suç varsa bu suçu oluşturan kişi veya...

18 Aralık 2014 Perşembe 16:10
MHP’Lİ ÇETİN: SON YAPILAN OPERASYON BİR ALGI OPERASYONUDUR






Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Son yapılan operasyon bir algı operasyonudur. Bizim inancımız, milletin beklentisi, ortada bir suç varsa bu suçu oluşturan kişi veya kişiler varsa kamuoyunu ikna edecek deliller bilgiler ortaya konulması lazım" dedi.
MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çorum'da partisinin il başkanlığını ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle biraraya geldi. Ziyaret sırasında basın toplantısı düzenleyen Çetin, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çetin, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu neticesinde ortaya çıkan pis kokuların vatandaşlar tarafından bilinmesine rağmen siyasi iktidar tarafından bu işi örtbas etmek için gündem değiştirme operasyonları yapıldığını söyledi. Çetin, şöyle devam etti:
"Bu operasyonları yapan güvenlik birimleri, mahkeme kakarı alan yargı mensupları iddianameleri hazırlayan savcılar, anayasaya aykırı bir şekilde kanunsuz emir verilerek 1 yıldır hırsızlık ve yolsuzluk dosyaları örtülmeye çalışılmıştır. Yine 12 yıldır birlikte hareket ettikleri alınan her kararda birlikte program yaptıkları adına paralel taktıkları, hizmet grubu oldukları söylenen veya cemaat tanımlanan bir suç örgütü veya suçlu ortaya çıkartarak, yapılan hırsızlık ve yolsuzluklarını örtmeye çalışmışlardır. Son yapılan operasyon da bir algı operasyonudur. Bizim inancımız, milletin beklentisi, ortada bir suç varsa bu sucu oluşturan kişi veya kişiler varsa kamuoyunu ikna edecek deliller bilgiler ortaya konulması lazım."

Çetin, birkaç gündür sosyal medyada 'Fuat Avni' isimli bir kişi twitterdan sanki canlı yayın yapar gibi operasyon öncesi operasyonun ne zaman yapılacağı, kimlerin gözaltına alınacağı, neyle suçlanacağını önceden ilan ettiğini ardından operasyon başlatıldığını belirtti.
Şefkat Çetin, siyasi iktidarın 2 yıldır bir süreçte devletin ülkesi ve memleketin bölünmezliğini birliğini bütünlüğünü olumsuz etkileyecek söylem ve eylemlere girdiğini söyleyerek, "95 yıllık toplumsal kardeşliğimizi olumsuz etkileyen ve toplumu ayrıştıran bir süreç haline gelmiştir. Dünyada atomdan güçlü silah olarak bilinen algı yönetimini uygulayarak hedef ülkelerde bir program başlatmışlardır. Bu program Ukrayna da uygulanmış ve farklı ülkelerde devam etmiştir. Tunus’ta başlayan Libya’da devam eden ve son günlerde Suriye’de pratiği yapıldığı algı yöntemi devam etmekte. Buralarda ki kargaşa ülkemize bulaştırılmak sıçratılmak istenmekte" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.