MHP'li Korkmaz: Celladına aşık olma durumu sona ermeli

KAYSERİ, () - MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "Terörle pazarlık yapan AKP. Yolsuzluk ve yoksulluğa bu ülkeyi mahkum eden AKP. Artık millet bu anlayışa 'dur' diyecektir. Artık bu memlekette celladına aşık olma durumu...

28 Ağustos 2015 Cuma 13:33
MHP'li Korkmaz: Celladına aşık olma durumu sona ermeli






KAYSERİ, () - MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, "Terörle pazarlık yapan AKP. Yolsuzluk ve yoksulluğa bu ülkeyi mahkum eden AKP. Artık millet bu anlayışa 'dur' diyecektir. Artık bu memlekette celladına aşık olma durumu sona ermelidir" dedi.
MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, yaptığı açıklama ile AK Parti hükümetini eleştirdi. AKP’nin yaptıklarının bardağı taşırdığını savunan Korkmaz, kendi menfaatlerini, ülkenin menfaatlerinden üstün tutan bir zihniyetin bu ülkeyi idare edemeyeceğinin anlaşıldığını dile getirdi. Korkmaz, şöyle devam etti:
"Milletimiz AKP’nin hesabını görecektir. Terörle pazarlık yapan AKP. Yolsuzluk ve yoksulluğa bu ülkeyi mahkum eden AKP. Verdiği sözleri tutmayıp, ihanet projelerini hayata geçiren AKP. Ülkemizi Ortadoğu bataklığına sürüklemeye çalışan AKP. 'Başkan seçseydik ülkede bu kaos olmazdı' diyen AKP. Dolar lobilerini zengin eden AKP. Şimdi ortaya çıkan bu tabloda vatandaşlarımıza sesleniyorum; Ülkeyi karanlığa, çıkmaza sürüklemek için bir parti daha ne yapabilir? Artık vatandaşımız uyanmalıdır. Artık bu memlekette celladına aşık olma durumu da sona ermelidir. Buradan AKP’ye oy veren kardeşlerimize sesleniyorum; Yetmedi mi? 13 yıldır ülkeyi kaosa sürükleyen, yolsuzluğa hapseden, ülkenin birlik ve beraberliğine zarar veren bu anlayışa 'dur' demenin zamanı gelmedi mi? Vatan evlatlarının bir bir şehit edilmesi yetmedi mi? Milli, manevi değerlerimizin yok edilmek istenmesi yetmedi mi? Ülkenin kan gölüne çevrilmesine dur demeyecek misiniz? İhanet projelerini uygulayanlara artık ses etmeyecek misiniz?"

'SARAYDA OTURUYOR, SİYASETİ KENDİNCE ŞEKİLLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştiren Süleyman Korkmaz, "Sarayda oturuyor, ülkenin siyasetini kendince şekillendirmeye çalışıyor. Partisine 'Şunu yapacaksınız' diyor, partisindekiler de sorgulamadan yapıyor. O ne derse, yapıyorlar. 7 Haziran sonrasında 'Ülkeyi erken seçime götüreceğim' dedi ve yaptı. Bu kişiye partisinden biri çıkıp, 'dur' diyemedi. Neden korkuyorsunuz? Bu ülkeye neden ihanet ediyorsunuz? 'Erken seçim ihanettir' diyene neden ses çıkarmıyorsunuz?" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.