MHP'li Özdağ'dan Bakan Şimşek'e MHP daveti

Hasan KIRMIZITAŞ- Metin Faruk TAMER / GAZİANTEP, () - MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ümit Özdağ, daha önce 'CHP kaynaklarını açıklasın oyumu vereceğim' diyen Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Şimşek'i, vaatlerini...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 13:03
MHP'li Özdağ'dan Bakan Şimşek'e MHP daveti






Hasan KIRMIZITAŞ- Metin Faruk TAMER / GAZİANTEP, () - MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ümit Özdağ, daha önce 'CHP kaynaklarını açıklasın oyumu vereceğim' diyen Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Şimşek'i, vaatlerini ve kaynaklarını açıkladıklarını belirterek MHP'ye davet etti.
Ümit Özdağ, MHP'nin seçim bildirgesinin ilk kez ekonomi ağırlıklı olduğunu ve somut vaatlerle seçmenin karşısına çıktıklarını söyledi. Seçim bildirgelerinin incelendiğinde toplumun tüm kesimlerine hitap edildiğini ve ekonomide büyük reformun öngörüldüğünün anlaşılacağını kaydeden Özdağ, "İç borca, tüketime, dış borca dayalı israf ekonomisinden üretime ve ihracata dönük yeni ekonomi modeli ile toplumun önüne çıkıyoruz. Seçim bildirgemizde sadece var olan kaynakları dağıtmak değil yeni kaynak üretmeyi hedefleyen ekonomik politik yaklaşım hakim" dedi.
Ümit Özdağ, CHP'nin seçim bildirgesinin açıklanmasının ardından 'kaynaklarını açıklasınlar CHP'ye oy veririm' yorumunu yapan aynı zamanda AK Parti Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i de partilerine beklediklerini söyledi.
SURİYELİ SIĞINMACILAR

Suriye'de süren iç savaştan kaçan yüzbinlerce insanın Türkiye'ye geldiğini ve bunun toplumda rahatsızlık oluşturduğunu dile getiren Özdağ, MHP iktidarında komşu ülkeye demokrasi ihraç edeceklerini belirtti. Özdağ şöyle devam etti:
"Biz sınırı delik deşik edilen, hükümet tarafından bilinçli şekilde ordunun, jandarmanın polisin eli kolu bağlanarak yok edilen sınırı tekrar güvenlikli hale getireceğiz. O sınırdan değil cihatçılar sinek bile geçemeyecek. Böylece Suriye'de barışa ilk katkıyı yapmış olacağız. Ondan sonra Suriye'de tarafların uzlaşması için yoğun bir çabayı temsil edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.