Mimarlar Odası Ankara Şubesi: 24 Kasım'da Baş Öğretmenin Aoç'deki Kaç-ak Saraya Gitmeyin

  ANKARA () - MİMARLAR Odası Ankara Şubesi yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verilecek resepsiyona katılacak öğretmenlerin resepsiyona katılmamaları gerektiğini söyleyerek, "Atatürk...

21 Kasım 2014 Cuma 16:58
Mimarlar Odası Ankara Şubesi: 24 Kasım'da Baş Öğretmenin Aoç'deki Kaç-ak Saraya Gitmeyin






 



ANKARA () - MİMARLAR Odası Ankara Şubesi yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verilecek resepsiyona katılacak öğretmenlerin resepsiyona katılmamaları gerektiğini söyleyerek, "Atatürk Orman Çiftliği'nin talan edilerek 5 katrilyona mal olan bir israf bütçesi ile yapılan Kaçak Saray'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde verilecek resepsiyona davet edilecek öğretmenler, Baş öğretmenin AOÇ'sindeki Kaç-Ak Saraya Gitmeyin. Kaçak saraydaki resepsiyona katılarsanız, öğrencilerinize ne diyeceksiniz öğretmenim?" dedi.

"KAÇAK SARAYDAKİ RESEPSİYONA KATILARSANIZ ÖĞRENCİLERİNİZE NE DİYECEKSİNİZ ÖĞRETMENİM?"



Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "24 Kasım öğretmenler günü kutlamasıyla birlikte, Baş öğretmenin Atatürk Orman Çiftliği'ndeki (AOÇ) talanın simgesi olan Kaçak Saray'da verilen resepsiyon, öğretmenlerimizin bize öğrettiği tüm teamüllere aykırı. Öğretmenim siz bize ne öğrettiniz? Kaçak saraydaki resepsiyona katılarsanız, öğrencilerinize ne diyeceksiniz öğretmenim?" diye sordu.

"GİTMEK İSTEMİYORSUNUZDUR EMİNİZ EVLET MEMURUSUNUZ BİLİYORUM GÖREV DİYORSUNUZ"



Candan, resepsiyona katılacak öğretmenlere şöyle seslendi: "Sevgili öğretmenlerim, kırmızı kurdeleyi yakamıza taktığınızdaki heyecanı ve kulaklarımıza küpe olan bizi biz yapan kelimeleri unutmamız mümkün değil. Doğru olun, dürüst olun, şefkatli olun, saygılı olun, hakkınızı arayın, adil olun, vatanınıza faydalı birer öğrenci olun. Bugün okumayı sizden öğrendiğimiz öğretmenlerimizin sözleriyle, Baş öğretmenin Türkiye'ye emanet ettiği nefes alanımız, dünyada eşi benzeri olmayan biricik Atatürk Orman Çiftliği'miz üzerinde, tüm bilimsel uyarılarımıza , tüm hukuksal girişimlerimize, tüm söylemlerimize rağmen , vicdanlarımızın aklımızın almadığı bir hukuksuzlukla, 5 katrilyona bir kaçak saray inşaa edildi. Tam 34 dava açtık, davalar kazandık, adil olduk, hakkımızı aradık bize öğrettiğiniz gibi... "Gücünüz yetiyorsa gelin yıkın" dedi dönemin Başbakanı, şimdi Cumhurbaşkanı... Bize Yaş kesen Baş keseri siz öğrettiniz. Ağaç kesmenin yanlışlığını siz anlattınız. Biz böyle öğrendik sizden. Şimdi tam üç bin ağaç kesilerek yapılan kaçak saraya davetlisiniz, gitmek istemiyorsunuzdur eminiz...Devlet memurusunuz biliyorum, görev diyorsunuz biliyorum...Gözleriniz buğulu, yüreğiniz parçalı biliyorum, ama siz öğretmensiniz, bize ne dediniz, bize ne öğrettiniz?"

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.