Müezzinoğlu: Bir oy eksik kalırsa vebal bizimdir (4)

MÜEZZİNOĞLU, HASTANE SÖZÜ VERDİ Seçim çalışmalarına dağ ilçelerinden başlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son olarak Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’dan 15 milletvekili çıkarmak...

19 Nisan 2015 Pazar 23:32
Müezzinoğlu: Bir oy eksik kalırsa vebal bizimdir (4)






MÜEZZİNOĞLU, HASTANE SÖZÜ VERDİ
Seçim çalışmalarına dağ ilçelerinden başlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son olarak Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’dan 15 milletvekili çıkarmak istediklerini söyleyen Müezzinoğlu, Harmancık, Büyükorhan ve Bursa’ya yeni hastaneler yapılacağının müjdesini verdi.

Bursa’nın dağ ilçelerinden Keles ve Orhaneli’ye giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, esnafları tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla selamlaşan Müezzinoğlu, ilçe teşkilatlarına konuşma yaptı. Büyükorhan, ardından Harmancık ilçesinde temaslarda bulunan Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada, partililerden Bursa'dan 15 milletvekili çıkarmalarını isteyerek, “Milletvekili sayımız ne olur, bu Bursa’nın ve Harmancık’ın cömertilğine bağlı. Ama şu anda 18 milletvekili adayımız var. Bunlar seçimlerden sonrada çalışmaya devam edecek. Resmi olarak sayıyı 15 yapın, başımızın üstünde yeri var” dedi.
Bursa’ya iki tane büyük hastane yapılacağının müjdesini veren Müezzinoğlu, “Bin 300 yataklı şehir hastanesinin temelini 9 Mayıs'ta atacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden de Çekirge'deki arsayı aldık. Çekirge Devlet Hastanesi'ni büyüteceğiz. Oraya da 800 yataklı bir hastane yapacağız. Bugün Büyükorhan ve Harmancık'ta eski Türkiye’nin hastaneleri var. Şimdi iki tane büyük hastanenin sadakası olarak Büyükorhan’a da Harmancık’a da yeni hastane yapacağız. Büyük Türkiye’yi biz milletimizle kuracağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.