Müezzinoğlu: Çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar

Bursa'da seçimlerin ardından esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "“Çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri

13 Haziran 2015 Cumartesi 20:14
Müezzinoğlu: Çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar







Müezzinoğlu: Çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar


 Bursa’da seçimlerin ardından esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "“Çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar" dedi.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cematettin Torun ve yeni seçilen milletvekili adaylarıyla tarihi kapalıçarşı esnafını gezen Bakan Müezzinoğlu, esnafla sohbet etti. Küçük bir kızı kucağına alıp seven Bakan Müezzinoğlu, esnafın ikram ettiği kestane şekeri ikramını da geri çevirmedi. Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Vatandaşımız bundan sonraki süreçte birlikte ülkeye ve millete bedel ödetmeden sağduyuyla, istikrarlı bir gelecek bekliyor. ‘Onun nasıl olacağını siz bulun’ diyor. Önümüzdeki 10-15 gün içinde nasıl olacağını, milletten sorumluluk üstlenenler bulacaktır. Siyasiler bir çözüm üretmek zorundalar. Vatandaştan vekalet istediler, vatandaş da vekaleti verdi. Ama tek bir partiye tek başına iktidar vermedi. Dolayısıyla bütün partiler, ‘Millet ne bekliyor? Millet adına sorumluluklarımız nelerdir? Bu milletin yarınlarını birlikte daha iyi nasıl yapabiliriz?’ ile ilgili değerlendirmelerini yapacak. Ümit ediyorum ki ben bunu seçim akşamı da söyledim. Bu millete bedel ödetmeden siyasilerin bu milletin geleceğini doğru şekillendirmesi gerekir. İnşallah bu anlamda da yine samimiyeti, milleti merkeze alan ülkenin gelişmesini büyümesini merkeze alan, yarınların daha iyi olmasını hedefleyen bir anlayışla 10-15 gün içinde veya bir ay içinde çözüm üretilir diye bekliyorum. Zaten çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursaMüezzinoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.