Müezzinoğlu: İstikrar bozulursa millet kaybeder (2)

“ELEKTRİK DERDİNİZİ DE SU DERDİNİZİ DE PAYLAŞARAK AZALTACAĞIZ” Bursa gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Merkez Yıldırım ilçesindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çınarönü Spor Tesisleri'nin...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:34
Müezzinoğlu: İstikrar bozulursa millet kaybeder (2)






“ELEKTRİK DERDİNİZİ DE SU DERDİNİZİ DE PAYLAŞARAK AZALTACAĞIZ”
Bursa gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Merkez Yıldırım ilçesindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çınarönü Spor Tesisleri'nin açılış törenine katıldı.   
Törende konuşan Müezzinoğlu, önümüzdeki dönem vatandaşlara çok daha iyi hizmetler vereceklerini söyledi. Konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Müezzinoğlu, çıkarılan yasayla birlikte kaçak binalara elektrik ve su verilmeyişini değerlendirdi. Müezzinoğlu, “Dertler ve üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Elektrik derdinizi de su derdinizi de paylaşarak azaltacağız. Birlikte yarınlara mutluluklarımızı çoğaltarak yürüyeceğiz. Bu anlamda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüm. Çalışma ekibini kurduk. İnşallah yasal düzenleme taslağını hazırlayacağız” dedi. Müezzinoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mağduriyetlerle bizim yaşlı annemizi, evladına bakan anneyi, doğum yapan anneyi, evladını okula gönderen aileyi su ile elektrik ile terbiye etmek gibi bir anlayışımız olmamalıdır. Ama mutlaka bir yasal zemine ve geleceğe kurallı yürüyeceğiniz bir sistemi adapte edeceğiz. Biz sizi dert ediniyoruz. Biz sizinle beraber bugünlere geldik. İnşallah geleceği de beraber şekillendireceğiz. Sizlerle beraber yürümekten onur duyduk. Birileri milleti hep elinin tersi ile itti. Birileri milli iradenin üzerinden silindir gibi geçti. Ama bu millet birilerinin muhtar bile olamazsın dediği Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl Cumhurbaşkanı yaptı ise yine bu ülkeyi muasır medeniyet sevisinin üzerine taşıyacaktır. Bu gençler geleceğe daha emin adımlarla güvenle yürüyecektir.
Müezzinoğlu daha sonra tesislerin açılış kurdelesini kestiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte penaltı atışı yaptı. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.