Osman Özsoy'dan ölüm tehdidi gibi sözler: Süreci 3-5 yiğit bitirir

Prof. Dr. Osman Özsoy dün TV ekranlarından ölüm tehditleri ve ağır hakaretler içeren açıklamalarda bulundu.

28 Nisan 2015 Salı 11:28
Osman Özsoy'dan ölüm tehdidi gibi sözler: Süreci 3-5 yiğit bitirir






Osman Özsoy'dan ölüm tehdidi gibi sözler: Süreci 3-5 yiğit bitirir

Akademik ünvana sahip, adının önünde Profesör unvanı var, politik tartışmalarda bir zamanlar herkesin görüşüne önem verdiği Prof. Dr. Osman Özsoy dün TV ekranlarından ölüm tehditleri ve ağır hakaretler içeren açıklamalarda bulundu.

Özsoy Samanyolu TV'deki canlı yayında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na inanılmaz hakaretler etti. Hızını alamayan Osman Özsoy, "Bu süreci 3-5 tane yiğit adam bitirir" diyerek açıkça ölüm tehdidinde bulundu.
Osman Özsoy canlı yayında tehditler savurdu. Önce Başbakan Davutoğlu'nun arkasında kıldığı namazı kaza ettiğini söyleyerek hakaret dolu sözler sarf eden Özsoy ardından da açıkça ölüm tehdidinde bulundu

Davutoğlu'na inanılmaz hakaretler eden, iftiralar atan Osman Özsoy, "Bu süreci 3-5 tane yiğit adam sona erdirir. Biraz daha gitsin böyle. AK Parti seçimde yüzde 60 da oy alsa bu dönem ve bu süreç bitmiştir" dedi.

İşte Osman Özsoy'un Samanyolu televizyonunda akıl almaz açıklamaları:
Son Güncelleme: 28.04.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.