Papa Francesco Uçakta Konuştu (5)

PAPA FRANCESCO VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BİRBİRLERİNE VERDİKLERİ HEDİYELER Papa Francesco, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sant'Angelo Şatosu'nun bulunduğu noktadan Tiber Irmağı'ndan bir kesit (mozaik çalışması) hediye etti....

28 Kasım 2014 Cuma 17:50
Papa Francesco Uçakta Konuştu (5)






PAPA FRANCESCO VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BİRBİRLERİNE VERDİKLERİ HEDİYELER

Papa Francesco, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sant'Angelo Şatosu'nun bulunduğu noktadan Tiber Irmağı'ndan bir kesit (mozaik çalışması) hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Papa Francesco'ya Fatih Sultan Mehmet'in Bosna rahiplerine verdiği ve din özgürlüğünün devlet güvencesi altında olacağını vurguladığı yazı ile Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin hazırladığı 2 ciltlik İslamiyet-Hristiyanlık Kavramlarının Türkçe ve Almanca sözlüğünü hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.