Perinçek: İki kasetlik canı olan partiler mi sorunları çözecek

VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir'de düzenlediği basın toplantısında CHP ve MHP'yi hedef aldı. Perinçek, "Bir kaset çıkarıyorlar CHP'de genel başkan değiştiriyorlar. MHP'nin bir kaseti ile listelerini değiştiriyorlar....

27 Nisan 2015 Pazartesi 14:08
Perinçek: İki kasetlik canı olan partiler mi sorunları çözecek






VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir'de düzenlediği basın toplantısında CHP ve MHP'yi hedef aldı. Perinçek, "Bir kaset çıkarıyorlar CHP'de genel başkan değiştiriyorlar. MHP'nin bir kaseti ile listelerini değiştiriyorlar. Diğer kasetler çekmecede duruyor. İki kasetlik canı olan partiler mi Türkiye'nin sorunlarını çözecek?" dedi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Ütopya Düğün Salonu'nda düzenlediği basın toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan da katıldı. Perinçek, siyasetin mafyalaştığını öne sürerek, şöyle konuştu:
"Türkiye'de demokrasiye benzer bir rejim yok. Var olan rejim mafya ve tarikat rejimidir. Bu rejim dış merkezlidir. Okyanus ötesinden yönlendirilmektedir. Küresel efendilerin buyrukları ile yürütülen bir rejimdir. Türkiye ekonomisi mafyalaştı. Mafyaların eline geçti. Tarikat rantçıları, soyguncular, talancılar ekonominin tepelerine oturdu. Ekonominin mafyalaşmasının doğal sonucu olarak meclisteki partilerin yönetimlerinin de mafyalaştığını görüyoruz. AKP, CHP ve HDP'yi mafyalar yönetmektedir. Buna demokrasi diyemeyiz. Egemenlik milletin elinden gasp edilmiştir. Egemenlik ABD'nin mafyanın ve tarikatlarındır. Partilerin listelerinin nasıl yapıldığını görüyorsunuz. Bunlar milletvekili olamaz. Milletin tayin ettiği vekiller değildir. Siyasi mafyaların atadığı kişilerdir. Meclis ABD'nin avucuna düşmüştür. ABD'den gelen kanunlara el kaldıran bir jimnastik salonuna dönüştürülmüştür."
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, CHP'ye "AKP ile koalisyon kuracak mısınız?" diye sorarak, şunları söyledi:
"Sözüm ona AKP'ye karşıymış gibi oyun oynuyorlar. CHP'ye soruyoruz. HDP ile birlikte AKP'nin de dahil olduğu koalisyon ortaklığında siz var mısınız? 8 Haziran'da güya bunlar CHP ve HDP AKP ile hükümet kuracaklar. Bu küresel projedir. Milletin özlemi değildir. Milletin sorunlarına cevap verecek olan tasarım değildir. Eğer bu küresel merkezler emperyalistler başarıya ulaşır ve AKP, CHP, HDP hükümet kurarsa 'Türk milletini anayasadan süreceğiz' diyorlar. AKP'nin seçim bildirgesinde var bu söz. Türk milletine düşman bunlar. CHP, Türk milletini anayasadan çıkarma fesadının içinde yer aldı. HDP Türk milletinin yeminli düşmanı. Kürdistan özerkliği olacakmış. Bu bir barış projesi değildir. Türkiye buradan barışa gitmez. Türk milletini anayasadan kovmaya kalkan Türk milletine savaş açmıştır. Siz Türk ordusunu tasfiye etmeden Kürdistan'a özerklik yapamazsınız. Bu Kürt için değil ABD ve İsrail için."
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu formülleri bozguna uğratacağız. Yapılacak planları bozacağız. Milletimizi ayağa kalkmaya çağırıyoruz. Vatana kastedenlerin saraylarını yıkacağız. Balyoz, o Balyozları Ergenekonları tertip edenlerin başına inecek. Türk Silahlı Kuvvetleri efsanesi geri dönecek. Türkiye caydırıcı bir güce sahip olacak. Her yerde Türkiye'ye yönelik tertipleri bozacak caydırıcı bir güç."
Doğu Perinçek, "CHP ve MHP'nin iki kasetlik canları var. Bir kaset çıkarıyorlar. CHP'de genel başkan değiştiriyorlar. MHP'nin bir kaseti ile listelerini değiştiriyorlar. Diğer kasetler çekmecede duruyor. İki kasetlik canı olan partiler mi Türkiye'nin sorunlarını çözecek? Bu meclise Vatan Partisi girmeyecek de hainler, bölücüler, yıkıcılar mı girecek? Barajları aşacağız barikatları yıka yıka geliyoruz. Müebbet hapis duvarlarını yıktık. Bu milleti Gezi'den başlayarak ayağa kaldırdık" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.