Plaj kumuna 1 milyon tl.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı gerekçesiyle firari işadamı Akın İpek''le ilgili yürüttüğü soruşturmada İpek'in Marmaris'teki Angel's Peninsula isimli oteliyle ilgili ilginç bilgilere ulaşıldı

21 Kasım 2015 Cumartesi 15:19
Plaj kumuna 1 milyon tl.






 

PLAJ KUMUNA 1 MİLYON TL!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı gerekçesiyle firari işadamı Akın İpek''le ilgili yürüttüğü soruşturmada İpek'in Marmaris'teki Angel's Peninsula isimli oteliyle ilgili ilginç bilgilere ulaşıldı. Otelde yapılan incelemeler sonucu, aralarında siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasından isimlerin burada ağırlandığı tespit edildi. Savcılığın talimatı üzerine otelin bilgisayarlarının imajlarının alındığı ve incelenmeye alındığı öğrenildi. Otele gelen misafirlerin görüntülerinin kaydedildiği şeklindeki iddianın da araştırıldığı belirtildi.

Lüks otelin yakınında İpek'e ait bir otelin daha olduğu ancak buranın gelenlerin kaydını tutmamak ve isimleri emniyete bildirmemek için “misafirhane" olarak adlandırıldığı ortaya çıktı. Söz konusu yerde de FETÖ'nün üst düzey isimlerinin kaldığı ve burada gizli toplantıların yapıldığı belirtiliyor. i.

Yenisafak’ın haberine göre Soruşturma kapsamında, otelin hesap hareketleri ve faturaları da incelemeye alındı. Yapılan incelemede, otelin plajı için Mısır'dan ayakları yakmayan ve yapışmayan beyaz kum ithal edildiği belirlendi. Otelin bu yıl da kayyumlardan söz konusu özel kum için 1 milyon TL talep ettiği, ancak bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 21.11.2015 15:21
Anahtar Kelimeler:
Akın İpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.