Prof. Karslı “AKP, mukaddesatla ülkeyi dolandırıyor“

20 Kasım 2014 Perşembe 17:42
Prof. Karslı “AKP, mukaddesatla ülkeyi dolandırıyor“






Prof. Karslı "AKP, mukaddesatla ülkeyi dolandırıyor"

Ankara - Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı HALK TV'de "Semra Topçu ile Güne Başlarken" programına konuk oldu. Programda iktidarı sert dille eleştiren Karslı "AKP ülkeyi mukaddesatla dolandırıyor" dedi.

Programda iç ve dış politika ile ülkemizdeki son gelişmeler, Merkez Parti'nin yapacakları konusunda Semra Topçu'nun sorularını cevaplayan Genel Başkan Abdurrahim Karslı şunları söyledi :

"Dış politikada AKP küresel güçlerle birlikte hareket ediyor. Onların isteklerine cevap veriyor. IŞİD, Kürtleri bir araya getirmek için küresel güçler tarafından oluşturuldu. AKP, bu konuda hem silah, he de mali yardımda bulundu. Hedef küresel güçler tarafından Kürdistan'ı kurmak. Bakmaüyın zaman zaman kavga ettiklerine, AKP de bu durumu oluşturmak için küresel güçlere yardım etti ve ediyor. AKP ne zaman bu konuda bir gelişme olsa hemen 'cami, islam, mukaddesat' gibi konulara giriyor. AKP ülkeyi mukaddesatla dolandırıyor."

Merkez Parti'nin kurulma amacı ve vereceği hizmeti de programda anlatan Karslı "Siyaset halk için yapılır. Hayatın ölçüsü de hukuktur. Türkiye'nin düzelmesi için hukuk şarttır. Biz ne sağız, ne de soluz. İsmimiz gibi merkezdeyiz. Ülkenin ve milletin menfaatleri için varız. Biz Türkiye'nin aynasıyız. Şu anki partiler siyaseti meslek edinmiş. Biz siyaseti meslek etmiyoruz, hizmeti meslek ediyoruz" dedi.



Türkiye'de son günlerde kurulan partiler konusuna da değinen Genel Başkan "Bu kurulan partileri kendimize rakip olarak görmüyoruz. Bir kere sayın İdris Naim Şahin daha önce 20 yıl sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte değil miydi ? Ne değişti de şimdi karşısına çıkıp parti kuruyor. Aynı şekilde İdris Bal da AKP ile birlikte değil miydi ?. Sayın meslektaşım Emine Ülker Tarhan daha önce CHP ile birlikte hareket etmedi mi ? Niye şimdi parti kuruyor ? İşte biz böyle bir parti değiliz. Kurduğumuz teşkilatlarla, programımızla, saygın güçlü ekibimizle biz bu yeni kurulan partilerden çok farklıyız. Biz milletin partisiyiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.