Promosyonlu temayül yoklaması

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da, Ak Parti İl Başkanlığı'nın 30 milletvekili aday adayı için yaptığı temayül yoklamasında bazı adaylar, delegelere üzerinde fotoğraf ve isimleri bulunan promosyon ürünleri dağıttı. Atatürk...

28 Şubat 2015 Cumartesi 14:43
Promosyonlu temayül yoklaması






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'da, Ak Parti İl Başkanlığı'nın 30 milletvekili aday adayı için yaptığı temayül yoklamasında bazı adaylar, delegelere üzerinde fotoğraf ve isimleri bulunan promosyon ürünleri dağıttı.
Atatürk Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasına partililer yoğun ilgi gösterdi. Bazı aday adayları, salon girişinde delegelere üzerinde fotoğraf ve isimleri bulunan fincan, yağmurluk, kalem, anahtarlık, defter gibi promosyon ürünleri dağıttı. Ak Parti Kadın Kolları ise salonda kadına şiddete karşı imza kampanyası düzenledi. 2 bin 448 delegenin oy kullanacağı temayül yoklamasında 30 aday adayının alacağı oyların listesinin Ak Parti Genel Merkezi'ne gönderileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.