Rumeysa Semiz; Asıl darbeci STK'lar da yargılanmalı

Rümeysa Semiz "O kara günlerde darbecilere alkış tutan, darbecilere kucak açan STK'lar da yargı önüne çıkmalı, onlar da bu utanç dönemiyle yüzleşmeli" dedi.

06 Mart 2015 Cuma 17:12
Rumeysa Semiz; Asıl darbeci STK'lar da yargılanmalı






Asıl darbeci STK'lar da yargı önüne çıkmalı

8 Mart Kadınlar günü yaklaştıkça, 28 Şubat sürecinde mağdur edilen on binlerce üniversiteli genç kız ve kamu çalışanının yaşağıdı acıların unutulmadığını söyleyen Rümeysa Semiz "O kara günlerde darbecilere alkış tutan, darbecilere kucak açan STK'lar da yargı önüne çıkmalı, onlar da bu utanç dönemiyle yüzleşmeli" dedi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Rümeysa Semiz "28 Şubat Darbesi, 17- 25 Aralık Darbe Girişimine yüzeysel baktığınızda bile aynı ellerin olduğu gün gibi aşikar.. Kodlarına gerek bile yok.  Sadece 28 Şubat Darbesi'nin Asker kanadına dava açıldı. Medya/Sermaye/STK'lara açılmış bir dava yok. Darbecilerin hepsiyle hesaplaşmak şart" dedi.

O GÜN ELLERİNİ OVUŞTURANLAR ŞİMDİ ÇOK DEMOKRAT

28 Şubat süreci ve 17 Aralık darbe girişimi sırasında ellerini ovuşturanların pişkinliğine dikkat çeken Semiz açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "28 Şubat sürecinde işlerinden on binlerce kişi açlığa mahkum edilirkin Laiklikten dem vuranlar, gün geldi demokrasi aşığı kesildi, 17 Aralık darbe girişiminde yeniden gün yüzüne çıkan aynı çevreler, darbeciler yargılanırken yine demokrasi havarisi olarak gündeme gelmeyi başardı. Asıl yargılanması gerekenler 28 Şubatçıları kışkırkan STK'lar, sürecin medya uzantıları ve onlara destek veren oluşumlardır. Onların da hukuk önünde, adalet önünde hesap vermeleri  gerekiyor" şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 06.03.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.