Şanliurfa’da Chp’lilerden Adliyeye Siyah Çelenk

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesine tepki amacıyla adliye önüne siyah çelenk bıraktı. CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ve partililer,...

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:23
Şanliurfa’da Chp’lilerden Adliyeye Siyah Çelenk






CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesine tepki amacıyla adliye önüne siyah çelenk bıraktı.
CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ve partililer, toplandıkları Şanlıurfa Adliyesi önünde 17 ve 25 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesini protesto etti. CHP'liler, adliyenin bahçesine 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelenk bıraktı.
Ordu Milletvekili İdris Yıldız, yolsuzluk ve rüşvet olaylarının örtbas edilmesi durumunda bile gelecekte konuşulacağını belirtti. Yıldız, şunları söyledi.
“17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonu hepimiz biliyoruz ki gerçekleri tüm Türkiye halkı hep beraber biliyor. Adalet Kalkınma Partisi’nin hakimleri, savcıları bunu ne kadar örtbas etseler de bunu biz hep beraber biliyoruz ki gelecekte olsalar bu yolsuzluk operasyonları tartışılacak, gündeme gelecek, bunun failleri ortaya çıkarılacak. Biz CHP olarak bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.