Seçim kabinesi Anıtbakır'i ziyaret etti

ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün kabrine geldi. Davutoğlu, Atatürk'ün...

01 Eylül 2015 Salı 13:23
Seçim kabinesi Anıtbakır'i ziyaret etti






ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün kabrine geldi. Davutoğlu, Atatürk'ün mozalesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu. Başbakan Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu üyeleri birlikte fotoğraf çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Başbakan Davutoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları kaydetti: "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti 63'üncü Hükümeti, Cumhurbaşkanımızın onayıyla görevine başlamış bulunmaktadır. Hükümet üyelerimizle birlikte hür ve bağımsız bir devlet halinde varlığımızı devam ettirmeyi sağlayan, kutlu zaferimizin kahramanı, bütün gazi ve şehitlerimize ülkemizin kalkınması, devletimizin huzuru adına büyük hizmetlerde bulunan bütün mümtaz şahsiyetlere şahsınızda minnet ve şükranlarımızı ifade etmek üzere buradayız. Cumhuriyetimizi evrensel değerlerle temayüz ettirerek, 21'inci asrın güçlü ve itibarlı ülkelerinden biri kılmak, adaleti sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini her vatandaşımız için eksiksiz olarak hayata geçirmek, ülkemize ve insanımıza zarar vermek isteyenlerle her zeminde mücadele ederek büyük Türkiye hedefine doğru ilerlemek için kararlılıkla çalışacağımıza hükümetimiz adına söz veriyorum. 63'üncü Hükümet olarak ülkemizi huzur ve güven içinde seçimlere götürürken, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirecek, Cumhuriyetimizi demokrasiyle güçlendirerek vatandaşlarımızın mutluluğu için bütün gücümüzle gayret göstereceğiz. Minnet ve şükranla arz ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.