Şiddetli fırtına Davutoğlu'nun programanı değiştirdi

İzmir’deki Ak Parti il kongresinin ardından Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar il kongresine katılmak üzere gece kente geldi.

01 Şubat 2015 Pazar 01:01
Şiddetli fırtına Davutoğlu'nun programanı değiştirdi






BAŞBAKAN ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.

İzmir’deki Ak Parti il kongresinin ardından Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar il kongresine katılmak üzere gece kente geldi.

Başbakanlık uçağıyla Afyonkarahisar’daki Askeri Havalimanı’na inmesi planlanan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun programı, hava muhalefeti nedeniyle değişti. Başbakan Davutoğlu’nun uçağı Afyonkarahisar’a 40 kilometre uzaklıktaki Zafer Bölgesel Havalimanı’na saat 23.16’da iniş yaptı. Başbakanlık otobüsü ve Davutoğlu’nu karşılayacak konvoy da Afyonkarahisar’dan Kütahya’ya gitti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven karşıladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra karayoluyla Afyonkarahisar’a geçti. Başbakan Davutoğlu’nun konvoyunun, trafiği tehlikeye düşürmemek için yavaş ilerlediği görüldü. Başbakan’ın konaklayacağı Güral Termal Otel ve bitişiğindeki Anemon Otel’in önündeki servis yolunda park halindeki araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Eşi Sare Davutoğlu ve beraberindekilerle Güral Termal Otel’de konaklayacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılacak.
Son Güncelleme: 01.02.2015 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.