Silopi'de nöbet kulübesine bombalı saldırı: 2 asker yaralı (2)

BİR ASKER ŞEHİT OLDU Silopi'de nöbet kulübesine saldırıda yaralanan 2 askerden biri tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şınak'ın Silopi İlçesi'ndeki 172'nci...

04 Ağustos 2015 Salı 17:56
Silopi'de nöbet kulübesine bombalı saldırı: 2 asker yaralı (2)






BİR ASKER ŞEHİT OLDU
Silopi'de nöbet kulübesine saldırıda yaralanan 2 askerden biri tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şınak'ın Silopi İlçesi'ndeki 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na yapılan saldırının roketatarla gerçekleştirildiği belirtildi. General Zeki Durnalık Kışlası'nda nöbet kulübesini hedef alan PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanarak Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden birinin şehit olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"04 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'da 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı (Silopi / ŞIRNAK) General Zeki DURNALIK Kışlası nöbet kulübesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ile silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu nöbet kulübesinde nöbetçi olan kahraman bir erimiz helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olmuş, bir erimiz ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.