Şişli Belediyesi'nde neler oluyor?

Seçimlerden hemen sonra belediyenin tüm kritik müdürlüklerinin bağlandığı, yüzbinlerce liralık yeni odasıyla günmede gelen oğul Emir Sarıgül'e bağlı tüm birimler Başkan Hayri İnönü'ye bağlandı.

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:51
Şişli Belediyesi'nde neler oluyor?






Şişli Belediyesi'nde neler oluyor?

Mustafa Sarıgül'ün Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bıraktığı Şişli Belediyesi'nde oğul Sarıgül'ün saltanatı sallanıyor. Seçimlerden hemen sonra belediyenin tüm kritik müdürlüklerinin bağlandığı, yüzbinlerce liralık yeni odasıyla günmede gelen oğul Emir Sarıgül'e bağlı tüm birimler Başkan Hayri İnönü'ye bağlandı. CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediye içindeki operasyonlarına bugün de devam etti. Dün 21 birimin müdürünü görevden alan İnönü, bugün ise radikal bir karara imza attı.

www.gercekgundem.com 'da yer alan haberlere göre Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün yetkilerini elinden aldı. Emir Sarıgül'e bağlı 6 şube müdürlüğü vardı. İnönü, Sarıgül'e bağlı olan 6 birimi kendisine bağladı. Emir Sarıgül ise belediye başkan yardımcısı görevine devam ediyor ama kendisine bağlı hiçbir birim bulunmuyor. İnönü'nün diğer belediye başkan yardımcılarını da görevden alacağı öğrenildi.
Son Güncelleme: 05.11.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.