Söğüt‘te Davutoğlu'da şok protesto

Bilecik'de düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri'nde katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Büyük Birlik Partili bir vatandaş tepki gösterdi.

14 Eylül 2014 Pazar 11:57
Söğüt‘te Davutoğlu'da şok protesto






Söğüt‘te Davutoğlu'da şok protesto


Bilecik'de her yıl düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri'ne bu yıl BBP protestosu damgasını vurdu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının ardından BBP lideri Destici'ye söz verilmemesi ortamı gerdi. Geçtiğimiz Yıllarda Erdoğan ve Bahçeli'nin birlikte katıldığı şenliklere bu yıl MHP Lideri Devlet Bahçeli de katılıyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, şenlikte kendisine söz verilmemesi üzerine, protokol tribününü terk etti.
Destici,  Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ın konuşmasının ardından söz almak istedi. Konuşmasına izin verilmemesi üzerine Destici, protokol tribününü terk etmek istedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun araya girmesi üzerine tribünde bir süre bekleyen Destici, daha sonra burayı terk etti.

Daha sonra BBP'li olduğu öne sürülen bir kişi, konuşmaların yapıldığı platforma çıkarak kürsüyü devirdi. Polisler, bu kişiyi gözaltına aldı.

Destici, Davutoğlu'nun konuşmasını çadırların bulunduğu alandan dinledi.
Son Güncelleme: 14.09.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.