Son Dakika; Erken seçim 24 Haziran 2018'de

Türkiye erken seçime gidiyor. Dün Bahçeli 26 Ağustos tarihinde seçim istedi. Bugün Erdoğan - Bahçeli görüşmesinde karar 24 Haziran tarihi çıktı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 16:02
Son Dakika; Erken seçim 24 Haziran 2018'de






Erken seçim 24 Haziran 2018'de

  Cumhurbaşkanı Erdoğan  erken seçim ile ilgili tarihi verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli'nin erken seçim teklifini değerlendirdik. Gerek Suriye'deki operasyonlar gerek bölgemizde yaşanan hadiseler Türkiye'nin bir an önce belirsizleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir. Erken seçim teklifine olumlu yaklaşmamız konusunda fikir birliğine vardık. Erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılmasına karar verdik.

   Dün MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından gündeme getirilen ‘erken seçim’ ihtimali bugün yanıtını buldu. Bahçeli’nin önerisini üzerine onu Saray’da ağırlayan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’yi ağırladıktan sonra da partisinin yöneticileriyle görüştü. AKP MYK’sı açıklama yapılacak salona gelerek yerlerini aldı. Erdoğan beklenen açıklamayı yapıyor…

   Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları: Bugün Sayın Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi sayın Bahçeli ile çeşitli defalar biraraya gelip iç ve dış gelişmeler üzerinde görüş alış-verişinde bulunmuştuk. Bugün de geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulunduk. Dün sayın Bahçeli tarafından gündeme getirilen erken seçim teklifini de değerlendirme fırsatı bulduk. Ancak gerek Suriye’deki operasyonlar gerek bölgemizde yaşanan hadiseler TÜrkiye’nin bir anönce belirsizleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir. Erken seçim teklfini olumlu yaklaşmamız konusunda fikir birliğine vardık. Erken seçimin 24  Haziran 2018’de yapılmasına karar verdik.

Son Güncelleme: 18.04.2018 13:14
Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.