Sosyal medyada Kamer Genç öldü iddiası

TBMM'de 6 dönem milletvekilliği yapan ve 1 Kasım seçimlerinde sağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmeyen 76 yaşındaki CHP eski milletvekili Kamer Genç'in öldüğü iddiası sosyal medyayı salladı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 13:50
Sosyal medyada Kamer Genç öldü iddiası






 Sosyal medyada Kamer Genç öldü iddiası
Genç, Temmuz ayında rahatsızlanmış ve tedavi için ABD'ye gönderilmişti. ABD'de gördüğü tedavinin ardından Ankara'ya gelmiş, burada da bir süre kontrol amaçlı hastaneye yatırılmıştı. Ankara'da fenalaşan Kamer Genç, tekrar sağlık kontrolleri için ABD'ye gönderilmişti. ABD'de uzun süren pankreas kanseri tedavisinin ardından Sağlık Bakanlığı’na ait bir ambulans uçakla New York’tan İstanbul’a getirilmişti.

KAMER GENÇ ÖLDÜ MÜ ?

Kamer Genç'in Florance Nightingale Hastanesi’nde tedavisi devam ediyordu. Ancak bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sosyal melda kullanıcıları, Kamer Genç'in öldüğünü öne sürdü. "Kamer Genç öldü" iddiası, sosyal medyada bir anda gündem oldu. Kamer Genç'in öldüğü söylentisi çok fazla yoruma da neden oldu. Genç'in sevenleri de sevmeyenleri de görüşlerini dile getirdi.

KAMER GENÇ KİMDİR?

Kamer Genç, 23 Şubat 1940'da Tunceli Nazimiye'de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hadice'dir.

Vergi Denetmenliği, Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı; Ankara İktisadî ve Ticarî İlimler Akademisini bitirdi. Yüksek lisansını Paris Uluslararası Amme İdaresi Enstitüsü'nde tamamladı.

Danıştay Tetkik Hâkimliği ve Savcılığı görevlerinde bulundu. Serbest mali müşavir olarak çalıştı. İki kitabı yayınlandı.

Danışma Meclisi Tunceli Üyesi oldu. 1983'de Danışma Meclisi Üyeliğinden istifa etti. Danışma Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 18, 19, 20, 21 ve 23. Dönemde Tunceli Milletvekili seçildi. 20 ve 21. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevini yürüttü.

İyi düzeyde Fransızca bilen Genç, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Son Güncelleme: 30.12.2015 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.