Spor Bakan Kılıç milli takıma inanıyor

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşam Hollanda'yla oynayacak Türk milli takımın önemli bir zafere imza atacağına inandığını söyledi. Bakanı Kılıç, PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Samsunspor Kulübü'nü...

28 Mart 2015 Cumartesi 17:17
Spor Bakan Kılıç milli takıma inanıyor






GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu akşam Hollanda'yla oynayacak Türk milli takımın önemli bir zafere imza atacağına inandığını söyledi.
Bakanı Kılıç, PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Erkut Tutu, yöneticiler ve futbolcularla biraraya gelen Bakan Kılıç, bütün takımlara eşit mesafede olduğunu, ancak Samsunspor'un kendisi için farklı bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Hollanda-Türkiye milli maçıyla ilgili bir soru üzerine Bakan Kılıç, şöyle dedi:
"Biz inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki, ayyıldızlı bayrağımızı göğüslerinde taşıyarak en iyi şekilde temsil edecekler. Ümit ediyoruz ki başarılı bir sonuç alırlar. Ben Fatih hocanın da milli takım sporcularımızın da çok üst seviyede bir motivasyona sahip olduğunu biliyorum. Tabi ümidimiz milli takımımızın bu akşam galip gelmesi. Ama maçta her sonuç olabilir. Onlara buradan tekrar başarılar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.