TRABZON'DA CHP'NİN 17 ARALIK PANKARTI İNDİRİLDİ

Fatih TURAN- Osman ŞİŞKO/TRABZON, () - TRABZON'da CHP Gençlik Kolları'nın parti binasına astığı ve üzerinde, '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası' yazısı yer alan pankart, mahkeme kararıyla kaldırıldı. 17...

19 Aralık 2014 Cuma 19:12
TRABZON'DA CHP'NİN 17 ARALIK PANKARTI İNDİRİLDİ






Fatih TURAN- Osman ŞİŞKO/TRABZON, () - TRABZON'da CHP Gençlik Kolları'nın parti binasına astığı ve üzerinde, '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası' yazısı yer alan pankart, mahkeme kararıyla kaldırıldı.
17 Aralık operasyonunun yıldönümü nedeniyle CHP Trabzon Gençlik Kolları, ön tarafına '17- 25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası oldu', arkasına da 'Paraları sıfırlayamadık babacığım’ yazılarının yer aldığı pankartı hazırlatıp parti teşkilatının bulunduğu binaya astı. Akşam saatlerinde CHP Trabzon İl Başkanlığı binasına gelen polisler, savcılığın konuyla ilgili kararı gösterdikten sonra, partililerle birlikte indirdiği pankarta el koydu.

Pankartın kaldırılmasının ardından açıklama yapan CHP İl Başkanı Yavuz Karan, "Pankartlarımızı alarak bizi susturmak isteseler bile 17 Aralık’ın takipçisi olacağız. Bu yolsuzluk haftasının takipçisi olacağız. Bu anlamda örgüt olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Mücadelemiz sürecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.