Trabzon’da CHP'nin ön seçimi horonla başladı (2)

CHP'DE ÖN SEÇİM BİTTİ Cumhuriyet Halk Partisi'nde Trabzon'da yapılan ve 17 aday adayının katıldığı ön seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre, genel merkeze bildirilecek 6 milletvekili adayı ve aldıkları oylar şu şekilde oluştu:...

29 Mart 2015 Pazar 22:49
Trabzon’da CHP'nin ön seçimi horonla başladı (2)






CHP'DE ÖN SEÇİM BİTTİ
Cumhuriyet Halk Partisi'nde Trabzon'da yapılan ve 17 aday adayının katıldığı ön seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre, genel merkeze bildirilecek 6 milletvekili adayı ve aldıkları oylar şu şekilde oluştu:
"Haluk Pekşen (3519), Ali Türen Öztürk (3422), Ahmet Kaya (2803), Murat Özçilingir (2444), Yavuz Karan (2160) ve Mustafa Aydın (2072)."
Öte yandan CHP Giresun'da yapılan önseçimde ise Bülent Bektaşoğlu, Selahattin Karaahmetoğlu, İbrahim Akgün ve Basri Gürsoy ilk 4 sırayı aldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.