TSK'da paralel yapılanma var mı? CHP'li Dursun Çiçek açıkladı

TSK'da paralel yapılanma var mı? CHP'li Dursun Çiçek açıkladı

04 Mart 2015 Çarşamba 08:53
TSK'da paralel yapılanma var mı? CHP'li Dursun Çiçek açıkladı






TSK'da paralel yapılanma var mı? CHP'li Dursun Çiçek açıkladı

CHP'den milletvekili aday adayı olan Dursun Çiçek, TSK'daki cemaat örgütlenmesine dönük önemli iddialarda bulundu.

"AK Parti'yi bitirme belgesi"nde ıslak imzası olduğu iddiasıyla tutuklanan emekli Albay Dursun Çiçek katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.

7 Haçünkün seçimleri için CHP'den milletvekili aday adayı olan Dursun Çiçek, TSK'daki cemaat örgütlenmesine dönük önemli açıklamalar yaptı. Cemaat için "kumpas örgütü" tanımını kullanan Çiçek, "bunları yöneten eğiten planlayan stratejik el okyanus ötesidir" dedi. Cemaatin TSK'ya sızmak için 35-40 yıldır çalıştığını savunan Çiçek, orduda yüzde 10'luk bir aktivite sağladıklarını ifade etti.

TSK'DAKİ TEKNİK SINIF KADROLARDA CEMAAT DAMGASI!

Dursun Çiçek şu şekilde konuştu: TSK'da etkin olmak için çok çalıştılar. 35-40 yıl çalıştılar ancak yüzde 10 kadar etkili oldular. Baktılar etkin olmak için bir 35 yıl daha çalışmaları lazım. Bunu da göze alamadıkları için bu kumpas davaları ile TSK'yı hedef aldılar. Cemaatin TSK'daki kodrolaşması yüzde 10 civarındadır. Daha çok harbiyeden mezun olmayan idari sınıflar. Hakim savcı, hekim, teknisyen ve idari kadrolar. Emniyet ve yargıyı aldılar ancak sızarak, insan yerleştirerek TSK'yı alamayacaklarını bildikleri için bu operasyonları yaptılar..
Son Güncelleme: 04.03.2015 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.